BETMEN POSTAO TATA! Uhvaćen kako sa suprugom gura kolica po Los Anđelesu!

Autor:

Zabava

26.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačan datum kada je poznati glumački par dobio prinovu drži se u tajnosti.

BETMEN POSTAO TATA! Uhvaćen kako sa suprugom gura kolica po Los Anđelesu!

Foto: www.profimedia.rs

Glumac Robert Patinson i njegova izabranica, takođe glumica, Suki Voterhaus postali su roditelji, a posle mnogobrojnih nagađanja poznati par je odlučio da stane na kraj spekulacijama. Novopečeni mama i tata su i zvanično objavili da su dobili prvo dete.

Detalji o rođenju i polu bebe i dalje se drže u tajnosti, ali je par potvrdio da su proširili porodicu nakon što su ih paparaci uslikali kako guraju kolica dok su se šetali po Los Anđelesu. Tročlanoj porodici se u šetnji pridružila Sukina majka Elizabet.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Iako su Robert i Suki pokušali da se sakriju od znatiželjnih pogleda ispod naočara za sunce i kapuljače paparacima nije promakao trenutak kada su izašli da prošetaju bebu. Zvezda filmova "Betmen", "Sumrak saga" i priče o Hariju Poteru pokazao je prolaznicima kako se snalazi u najvažnijoj ulozi u životu.

Pevačica i glumica Suki Voterhaus je zvanično objavila da je u drugom stanju još u novembru, tokom nastupa na Corona Capital Festivalu u Meksiko Sitiju. Ona je tada izašla na scenu u haljni koja je isticala njen trudnički stomak.

 

 

- Mislila sam da danas obučem nešto svetlucavo da bih vam skrenula pažnju sa nečega drugog što se dešava. Nisam siguran da li sam uspela - rekla je pevačica publici. 

Par je zajedno više od pet godina, a prvi put su viđeni na crvenom tepihu u decembru 2022. na Diorovoj reviji za muškarce u Gizi u Egiptu. Par je kasnije otišao na zvanični Met Gala u maju 2023.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading