UMRLA GLUMICA IZ SERIJE "SEKS I GRAD"

Autor:

Zabava

28.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti zavile svet u crno!

UMRLA GLUMICA IZ SERIJE "SEKS I GRAD"

Foto: https://www.profimedia.rs/

Poznata pozorišna i filmska glumica Linda Gravat preminula je u 77. godini. Vest o njenom odlasku potvrdila je njena porodica, a prenosi "Dailymail".

Linda Gravat ostvarila je zapaženu karijeru na Brodveju, gde je igrala brojne uloge. Njena veština i talent su je učinili omiljenom među publikom, a mnogi će je pamtiti po svojim izuzetnim nastupima.

Jedna od uloga po kojoj će Linda Gravat ostati upamćena jeste uloga konobarice u popularnoj seriji "Seks i grad". U epizodi iz 2002. godine, glumila je uz Saru Džesiku Parker, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu televizijske zabave.

Inače, Linda Gravat rođena je 24. maja 1947. godine u Harlemu, Menhetnu, Njujork Siti, Njujork, SAD. Bila je glumica, poznata po ulogama u filmovima "The Bounty Hunter" (2010), "Roman J. Israel, Esq." (2017) i "Delivery Man" (2013). Preminula je 23. februara 2024. godine u Nju Bransviku, Nju Džerziju, SAD.

"Seks i grad" je serija koja prati živote četiri bliske prijateljice - Keri Bredšo, Šarlot Jork, Miranda Hobs i Samante Džouns - dok žive u Njujorku. Serija istražuje njihove ljubavne avanture, karijere, prijateljstva i lični razvoj tokom više sezona. Kroz Keriinu perspektivu kao kolumnistkinje o ljubavi, serija istražuje teme kao što su veze, karijera, prijateljstvo i život u velikom gradu, pružajući humorističan i iskren prikaz života ovih četiri žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading