KAO GANGSTER: Policija pronašla 72 komada ilegalnog oružja kod slavnog glumca!

Autor:

Zabava

27.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U domu slavnog glumca pronađe 72 komada vatrenog oružja, kao i više od 3.000 komada municije!

KAO GANGSTER: Policija pronašla 72 komada ilegalnog oružja kod slavnog glumca!

Foto: Youtube printscreen

Francuski glumac Alen Delon ponovo se našao u centru pažnje javnosti, ali ovoga puta ne zbog svog glumačkog talenta već zbog nelegalnog posedovanja vatrenog oružja. Policija je danas izvršila pretres njegovog seoskog doma u Duši-Montkorbonu, 135 km južno od Pariza, gde je pronađeno čak 72 komada vatrenog oružja, kao i više od 3.000 komada municije i streljana.

Delon bez ovlašćenja za posedovanje vatrenog oružja

Lokalni tužilac Žan-Sedrik Go izjavio je da Alen Delon nema ovlašćenje za posedovanje vatrenog oružja, što čini ovaj slučaj još ozbiljnijim. Pretres je naložen nakon što je službenik koga je odredio sud primetio oružje prilikom posete glumčevom domu i odmah obavestio sudiju o ovom nezakonitom posedovanju oružja.

Delon kao gangster na filmu i u stvarnom životu

Alen Delon je često tumačio uloge gangstera u svojim najpoznatijim filmovima, poput ''Borsalino'', ali čini se da je i van ekrana imao sklonost ka nelegalnim aktivnostima. Iako se retko pojavljuje u javnosti od 1990-ih, njegovo ime je i dalje prisutno u medijima, posebno nakon što je bio u centru pažnje zbog porodičnih svađa i zdravstvenih problema, uključujući moždani udar koji ga je zadesio 2019. godine.

Alen Delon - umetnik i kolekcionar

Pored glume, Delon je poznat i kao kolekcionar umetničkih dela, a njegova imovina se procenjuje na milione evra. U junu prošle godine prodao je oko 80 umetničkih dela na aukciji za više od osam miliona evra, što dodatno naglašava njegovu strast prema umetnosti i kolekcionarstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dzudza basadzija

28.02.2024 12:29

Glumu je studirao u Indokini,Vijetnamu i drustvu.Ne secam se sa sigurnoscu,ali mislim da je tamo bio u "Legiji stranaca"?Nevazno!Vazno je da je tamo usavrsio glumu...