DŽOI IZ PRIJATELJA ZGROZIO JAVNOST! Glumac na ulici uradio nešto ODVRATNO, nije mario za prolaznike (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Met Leblank, koji se proslavio ulogom u seriji "Prijatelji", uhvaćen je kako se nedolično ponaša ispred jednog restorana u Los Anđelesu.

DŽOI IZ PRIJATELJA ZGROZIO JAVNOST! Glumac na ulici uradio nešto ODVRATNO, nije mario za prolaznike (FOTO)

Foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

Met Leblank

Popularni glumac Met Leblank viđen je ispred jednog poznatog restorana u Los Anđelesu u neobičnom stanju. Vidno snužden i neraspoložen šetao je ulicom, a onda je uradio nešto što je zgrozilo celopkupnu javnost.

Paparaci su ulovili zvezdu serije "Prijatelji" na ulici i snimili trenutak u kojem, ne mareći za prolaznike, krajnje nekulturno pljuje- Slike su obišle svet i razočarale fanove voljenog Džoija Tribijanija.

Republika

Foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

 

Met je nedavno prolazio kroz tužan period nakon što je ostao bez kolege Metjua Perija, s kojim je glumio u hit seriji "Prijatelji", a koji ga je smatrao svojim mlađim bratom.

Život ga nije mazio i petrpeo je nekoliko snažnih brodoloma. Školovao se za stolara, oduvek su ga zanimali motori, a nakon što je odustao od koledža, uputio se u Njujork jer je hteo da se okuša kao model. I u tome je zaista uspeo, snimao je reklame za svetske brendove, a onda je konačno dobio i ulogu Džoija u "Prijateljima".

Godinu dana pre završetka snimanja Met se venčao s američkom glumicom Melisom Meknajt, s kojom je dobio ćerku Marinu Perl, a kojoj je osam meseci nakon rođenja dijagnostikovana kortikalna displazija mozga. Da nešto nije u redu roditelji su shvatili u trenucima kada je pokušavala da puzi - uvek i iznova je padala na levu stranu i počela je da pati od epileptičnih napada.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

U seriji "Prijatelji"

Met se nakon toga povukao iz glumačkog sveta i odlučio da se posveti brizi o ćerki. Nakon dve godine braka razveo se od Melise, a 2011. godine u potpunosti je nestao iz javnosti.

Marina danas ima 19 godina i za razliku od većine dece slavnih roditelja, nema otvorene profile na društvenim mrežama, a glumac ju je oduvek čuvao daleko od očiju javnosti. Jedini put kada ju je poveo sa sobom na crveni tepih bilo je 2014. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading