PREMINUO MUŽ SLAVNE VODITELJKE: Potresna poruka tera suze na oči!

Autor:

Zabava

05.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubio bitku sa posledicama korona virusa!

PREMINUO MUŽ SLAVNE VODITELJKE: Potresna poruka tera suze na oči!

Foto: Youtube

Derek Draper, bivši politički savetnik i suprug televizijske voditeljke Kejt Garavej, preminuo je u 56. godini nakon dugogodišnje borbe sa korona virusom. Nažalost, ova borba je trajala čak četiri godine. Nakon što se zarazio koronavirusom u martu 2020. godine, Draper je postao jedan od najduže obolelih pacijenata u Velikoj Britaniji, provodeći čak 13 meseci u bolnici. Nakon lečenja, usledila su ozbiljna oštećenja organa i potreba za svakodnevnom negom.

Njegova supruga, Kejt Garavej, emotivno je podelila vest o njegovoj smrti na društvenoj mreži Instagram, ističući da je bila pored njega i držala ga za ruku tokom njegovih poslednjih sati. 

Kejt se zahvalila medicinskim timovima koji su se borili da spasu njenog supruga, ističući da će imati još mnogo toga da kaže u dogledno vreme. Takođe, izrazila je zahvalnost svima koji su pružili podršku njenoj porodici u ovim teškim trenucima.

Republika

Foto: Youtube

 

Imam još mnogo toga da kažem i učiniću to u dogledno vreme, ali za sada samo želim da se zahvalim svim medicinskim timovima koji su se toliko borili da ga spasu i da mu poslednji trenuci budu dostojanstveni i prijatni koliko je to moguće - rekla je televizijska voditeljka u objavi.

Šaljem puno ljubavi i hvala svima vama koji ste tako velikodušno dali našoj porodici podršku. Počivaj u mirnu nežno i mirno sada, Derek, ljubavi moja, bila sam tako srećna što te imam - dodala je.

Televizijska voditeljka je snimila dva dokumentarna filma o Derekovoj zdravstvenoj borbi i brizi o njemu, a oba programa su osvojila Nacionalne televizijske nagrade u kategoriji autorskog dokumentarca.

Ovim tužnim događajem, Kejt Garavej i njena porodica su doživeli veliki gubitak, ali će se sećanje na Dereka Drapera nastaviti kroz njegovu hrabru borbu koja je ostavila dubok trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading