MOJ MLAĐI SIN ODBIJA DA GOVORI SRPSKI: Emina Jahović otkrila da se u Turskoj oseća kao STRANAC!

Autor:

Zabava

04.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović nakon razvoda sa Mustafom Sandalom otkrila sa kakvim problemima se susreće sa sinovima

MOJ MLAĐI SIN ODBIJA DA GOVORI SRPSKI: Emina Jahović otkrila da se u Turskoj oseća kao STRANAC!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović pre pet godina razvela se od turskog pevača Mustafe Sandala sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a potom su usledile nesuglasice oko neisplaćenih alimentacija. Sinovi Emine Jahović su u izazovnom životnom periodu.

- Moja deca žele da imaju svoju decu odmah iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke – rekla je Emina nedavno i istakla da joj je najvažnije da joj deca budu dobri ljudi.

- Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u Boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu – rekla je pevačica koja se najbolje oseća u svojoj domovini.

- Ja se bolje osećam ovde, ne može. Ja se tamo osećam kao stranac iako su moja deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, verovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem - ispričala je u jednoj emisiji.

- Ja sam dosta konzervativna, otišla sam u Istanbul, u strani svet koliko god oni bili dobri pema meni, ostavila sam karijeru. Vaspitana sam da kada se udam, tu su brak i deca, a kada to nije funkcionisalo, završilo se – iskrena je ona, pa dodala:

- Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi mi nešto dao, ali da sam se emotivno osećala sigurno – zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading