PRIJATELJ METJUA PERIJA OTKRIO NOVE DETALJE SA SAHRANE: Zbog ovoga su se i smejali i plakali!

Autor:

Zabava

14.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na intimnoj sahrani prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji.

PRIJATELJ METJUA PERIJA OTKRIO NOVE DETALJE SA SAHRANE: Zbog ovoga su se i smejali i plakali!

Foto: Tanjug/AP, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Metju Peri, poznat po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", preminuo je u 55. godini života, ostavivši iza sebe ne samo karijeru, već i brojne prijatelje i porodicu koji su ga voleli i poštovali.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Nakon njegove smrti, održana je intimna sahrana u "Sanctuary of Treasured Love", privatnom delu groblja koje je zatvoreno za javnost. Samo najbliži članovi porodice i prijatelji imali su priliku da se oproste od glumca, koji je, prema rečima njegovih prijatelja iz serije, bio poput brata. Poznata petorka iz serije "Prijatelji" - Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer i Met Leblank - bila je prisutna na sahrani, zajedno sa još jednim glumcem koji je igrao u nekoliko epizoda serije, Henkom Azarijom.

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Metju Peri sahrana

-  Bio sam na sahrani. Kako i pogađate, bilo je tužno. On je bio urnebesan čovek, pa smo se i smejali i plakali prisećajući ga se. Svako od nas izgubio je nekoga. Njega je izgubio ceo svet. Na neki način je čak lepo što ceo svet deli taj osećaj - rekao je Azarija za "The Messenger".

Republika

Foto: Shutterstock

Metju Peri i Dženifer Aniston

On je priznao i da je Peri, koji se lečio od zavisnosti od alkohola i lekova, i njemu pomogao da se izbori sa svojim zavisnostima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Roditelji Metjua Perija

- Stvarno sam ga voleo. Ja sam trezan čovek već 17 godina. Želim da kažem da, te noći kada sam otišao u Anonimne alkoholičare - Metju me doveo tamo. Cele prve godine sam bio trezan, zajedno smo išli na sastanke… Kao trezna osoba, bio je veoma brižan i mudar i pomogao mi je da se potpuno otreznim. Zaista bih voleo da je mogao da nađe u sebi to nešto i da nastavi da živi trezvenim životom - istakao je glumac, između ostalog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading