GROBNO MESTO METJUA PERIJA SE ČUVA U STROGOJ TAJNOSTI! Fanovi ne mogu da posete njegov grob, ostavljaju cveće ispred njegove kuće!

Autor:

Zabava

08.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije utvrđeno zbog čega je proslavljeni glumac preminuo.

GROBNO MESTO METJUA PERIJA SE ČUVA U STROGOJ TAJNOSTI! Fanovi ne mogu da posete njegov grob, ostavljaju cveće ispred njegove kuće!

Foto: Tanjug/AP, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Metju Peri, poznati glumac iz serije "Prijatelji", preminuo je 28. oktobra prošle godine, a njegovo poslednje počivalište nalazi se na privatnom groblju Forest Lawn u Los Anđelesu. Iako su fanovi pokušavali da posete njegov grob, cveće i ime sa njegovog groba su uklonjeni kako bi se izbeglo okupljanje javnosti na tom mjestu. TMZ je izvestio da je grobno mesto još uvek neoznačeno, a nadgrobni spomenici će biti postavljeni nekoliko mjeseci nakon sahrane.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Iako su fanovi i dalje ostavljali cveće i sveće ispred Perijeve kuće, njegov prilaz i poznati crni automobil su sada nedostupni za javnost. Njegov uzrok smrti još nije otkriven, iako je prošlo dosta vremena od njegove smrti.

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Metju Peri sahrana

Podsećamo, Metju Peri, koji je igrao čuvenog Čendlera u kultnoj seriji "Prijatelji", sahranjen je u subotu na groblju u Los Anđelesu, nedelju dana nakon što je iznenada preminuo u svojoj kući, međutim, uzrok smrti i dalje nije poznat.

Republika

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Metju Peri

Naime, Peri je pronađen mrtav u đakuziju prošlog vikenda, a pre nekoliko dana objavljeni su toksikološki nalazi koji su pokazali da poznati glumac nije konzumirao fentanil ili metamfetamin, što je bilo jedno od prvih sumnji. Međutim, i dalje se čeka detaljan test koji bi trebalo da pokaže da li je u trenutku smrti imao još neke nedozvoljene supstance u telu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading