UMRO GLUMAC IZ ČUVENE SERIJE: Otkriven uzrok iznenadne smrti

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

00:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ćemo ga pamtiti po ovoj poznatoj ulozi!

UMRO GLUMAC IZ ČUVENE SERIJE: Otkriven uzrok iznenadne smrti

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Tajler Kristofer, najpoznatiji po svojoj ulozi u popularnoj TV sapunici "Opšta bolnica", umro je u 50. godini u jutarnjim časovima, a kao uzrok smrti navodi se srčani udar.

- S velikom tugom objavljujemo vest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu - napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u "Opštoj bolnici", prenose američki mediji.

Tužnu vest objavio je i Benard na društvenoj mreži Instagram, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vernim obožavaocima.

- Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali. Više smo nego skhrani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca - poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti, jer se i sam borio sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom.

Kristofer Tajler glumio je 1996. do 2016. Nikolasa Kasedina u "Opšoj bolnici", sapunici koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najduža američka sapunica u produkciji i kao druga najduža televizijska drama u američkoj istoriji, dok je do 2018. do 2019. bio član glumačke ekipe serije "Dani naših života".

Inače, pokojni glumac je svojevremeno bio u braku sa poznatom glumicom Evom Longorijom, s kojom se nakon dve godine braka razveo.

Republika

Foto: Shutterstock

Eva Longorija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading