SNIMAK VODITELJA KOJI IZAZIVA JEZU: Znao za zlodela doživotno osuđenog glumca zbog SILOVANJA? (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao star snimak koji je zaplašio mnoge

SNIMAK VODITELJA KOJI IZAZIVA JEZU: Znao za zlodela doživotno osuđenog glumca zbog SILOVANJA? (VIDEO)

Foto: twitter.com

Na društvenim mrežama pojavio se stari snimak Denija Mastersona koji je bacao strašno novo svetlo na silovanje dve žene, a američki glumac je zbog toga osuđen na 30 godina zatvora do doživotne robije. Ovaj snimak je iz 2004. godine i prikazuje fostovanje popularnog glumca serije "Vesele devedesete" u emisiji "Late Night with Conan O'Brien". Stravični događaji, tačnije silovanja koja su se godidila, bila su godinu dana ranije. 

Voditelj na video-klipu pita Mastersona, koji je u to vreme imao 28 godina, zbog čega više nema naglasak s Long Ajlenda, gde je rođen, a on je odgovorio da mu je to "jednostavno prirodno nestalo". 

Glumac nakon toga govori da ga njegov prijatelj, takođe glumac Bodi Elfman, uvek zadirkuje zbog naglaska koji ima i da ga je često imitirao. "Zdravo, moje ime je Deni Masterson, želiš li da mi dodirneš j*ja", govorio je on. 

 

 

Obrajen se zbunio, pa ga je upitao: "Zašto to uopšte tražiš od ljudi? To je važnije pitanje", na šta je on odgovorio: "Mislim, imam ih, znaš na šta mislim? Svi bi trebalo da ih zgrabe."

Mnogi su posle toga Obrajenov odgovor shvatili kao da nastavlja da se šali na taj račun, pa mu je posle kratke pauze poručuje: "Čuo sam za tebe. Uskoro ćeš biti uhvaćen. Znam da hoćeš", a Masterson muna to odgovara: "Hoću."

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Deni Masterson

Silovanja su se dogodila u vreme emitovanja "Veselih devedesetih". 

Podsećamo, sudija Višeg suda u Los Anđelesu Čarlejn Olmedo izrekao je glumcu od 47 godina kaznu, nakon što je odbacila zahtev odbrane za novo suđenje i saslušala izjave žrtava. 

- Gospodine Masterson, vi ovde niste žrtva. Vaši postupci pre 20 godina oduzeli su drugoj osobi izbor. Vaši postupci pre 20 godina bili su kriminalni i zato ste ovde - rekla mu je sudija.
- Niste osuđeni na temelju glasina, aluzija, tračeva i nagađanja. Osuđeni ste na temelju dokaza koje je 12 ljudi u poroti smatralo verodostojnima. Osuđeni ste jer je svaka od žrtava nekome prijavila silovanja nedugo nakon što su se silovanja dogodila - dodala je. Mastersonova supruga rasplakala se nakon presude.

Porota je Mastersona proglasila krivim po dve tačke optužnice, nakon što su većali sedam dana. Oba silovanja dogodila su se u njegoovj kući, u Holivud Hilsu, 2003. godine kad je bio u jeku popularnosti, u vreme emitovanje pomenutje serije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading