DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE? Zbog teške bolesti morala na hemioterapije, a danas ne može da ima decu! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sa slike iza sebe ima tešku prošlost.

DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE? Zbog teške bolesti morala na hemioterapije, a danas ne može da ima decu! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Generacije su odrastale uz njene dogodovštine kraj malih ekrana, a nedavno je isplivao snimak sa njene prve audije za Diznijev film.

Pevačica Selena Gomez planetarnu polpularnost stekla je kao zvezda Diznijevih filmova. Slavna pevačica i glumica, odnedavno je i najpraćenija žena na društvenim mrežama, nakon svađe sa ženom bivšeg dečka Hejli Biber.

 

 

Ona je u momentu snimanja prvog filma imala sedam godina. Obožavaoci sa oduševljenjem pozdravili ovo otkriće i potvrdili da je oduvek bila umiljata zbog čega je mnogi vole.

Bolest Selene Gomez

Pevačicu život nije mazio ni nakon što je postala planetarna zvezda. Dijagnostikovan joj je lupus, zbog čega je morala da otkaže sve planirane nastupe i da se podvrgne hemioterapiji.Kako joj je bila potrebna hitna transplatacija bubrega, 2017. godine joj je donirala njena bliska prijateljica Fransija Raisa.

Foto: Instagram/ selenagomez

Selena Gomez

 

- Fransija mi je svojom žrtvom spasila život. Ona mi je kao sestra, nema tih reči kojima bih joj mogla izraziti zahvalnost - istakla je Gomezova.

Selena Gomez neće moći da ima dece

Nakon što je potvrdila dijagnozu lupusa, Gomez je uspela da razume zašto pati od poremećaja i šta treba da uradi da bi ga lečila. Dakle, uz određene alate koje danas koristi, uspeo je da ima kvalitetniji život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Selena priznaje da bi volela da ima decu jer bi volela da ima privilegiju da odgaja dete, ali bi to radila koristeći drugu matericu od njene, što je proces koji je danas veoma uznapredovao i normalizovan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading