TRAGEDIJA zavila svet u CRNO! Iznenada PREMINULA ćerka SLAVNOG repera: Objavio POTRESNE VESTI na Instagramu SKRHAN BOLOM (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka slavnog repera iznenada preminula!

TRAGEDIJA zavila svet u CRNO! Iznenada PREMINULA ćerka SLAVNOG repera: Objavio POTRESNE VESTI na Instagramu SKRHAN BOLOM (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Američki reper Persi Robert Miler poznatiji kao Master P, objavio da je preminula njegova ćerka Tatjana Miler (29) koja se dugo borila sa psihičkim problemima uz konzumiranje narkotika.

Tragičnu vest Master P je objavio na Instagramu.

Republika

Foto: youtube prinntscreen

Robert Miler

 

"Naša porodica bori se s velikom tugom zbog gubitka moje ćerke Tatjane", napisao je. "S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve ljubavi i podrške. Duševne bolesti i zloupotreba supstanci su problem o kojem ne smemo da se bojimo da razgovaramo. S Bogom ćemo to prebroditi", napisao je reper.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master P (@masterp)

 

Ubrzo se na mrežama oglasio i njegov sin, Tatjanin brat Romeo skrhan bolom, ne može da prežali smrt voljene sestre:

"Naša porodica se nosi s velikom tugom zbog gubitka moje male sestre Tajtjane”, napisao je Romeo. "S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom neverovatnom sestrom. Ljubav prema svojim najmilijima, život je kratak", napisao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading