PRINC ČARLS BIO JE U VEZI SA SESTROM LEJDI DI: Napokon isplivali detalji ljubavne AFERE koja potresa BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU!

Autor:

Zabava

06.09.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Čarls, pre braka sa Dajanom, bio je u vezi sa njenom rođenom sestrom!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana znala je da je Princ Čarls bio sa njenom sestrom

O skandalima, intrigama i tajnama članova britanske kraljevske porodice svetski mediji i dalje bruje, a jedna od informacija vezanih za brak sa princem Čarlsom privukla je posebnu pažnju. Naime, u medije je dospeo šokantan podatak da je Čarls pre braka sa Dajanom, od čije smrti je prošlo skoro dve decenije, bio u vezi sa – njenom sestrom!

Čarls i Dajanina rođena, pet godina starija, sestra Sara Spenser kratko su bili u vezi 1977. godine, a ove navode javnosti je otkrila Dajanina nekadašnja komšinica, novinarka Dejna Bruk. Kako prenosi "Objektiv", Dajana je novinarki, navodno, otkrila ove detalje početkom osamdesetih godina, kada joj je priznala da misli da je “Čarls bacio okon na nju”, te da će nju i oženiti umesto sestre Sare. Kako je istakla u tom razgovoru, Dajana je smatrala da je ona bolji izbor za kraljevsku porodicu, budući da je njena sestra pre Čarlsa imala “brojne momke”.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana smatrala je da je ona mnogo pogodnija za kraljevsku porodicu

- Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet- objasnila je princeza tada ovoj novinarki, koja je kasnije za britanske medije rekla:

- Dajana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htela da bude nevidljiva. Od svega na njoj, najviše pamtim njene plavozelene oči, koje su izgledale kao svetla automobila kada bi vas pogledala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading