OBRT U SLUČAJU BRITNI SPIRS! Pevačicini advokati odmah reagovali, nema više vremena za gubljenje!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.08.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj pevačice Britni Spirs veoma je potresao njene fanove širom planete, pa čak i one slušaoce koji do sada nisu bili ljubitelji njene muzike.

Republika

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

Britni Spirs

 

Već mesecima unazad stanje pevačice Britni Spirs veoma je zabrinjavajuće, posebno od kada je njen otac preuzeo brigu o njoj.

Zabrinjavajuća situacija u vezi sa životom pop zvezde se ne stišava, a njen novi advokat Metju Rozengart zahteva suspednovanje odluke da Džejmi Spirs bude staratelj svoje naslednice.

-Emocionalno zdravlje i dobrobit gospođe Spirs moraju biti i jesu najvažnija briga. Sve zainteresovane strane slažu se da je nastavak prisutnosti gospodina Spirsa kao staratelja suprotan najboljim interesima, zdravlju i dobrobiti gospođe Spirs. Njegova barem trenutna suspenzija je hitna u ovom slučaju. - rekao je Rozengrant, koji je istako da pevačica pati od nesanice i psihičkog poremećaja, što može biti kobno u narednom periodu, piše Glossy.

Pevačicini fanovi veoma su zabrinuti da bi joj se nešto moglo desiti, te se širom planete pišu peticije za pomoć svojoj miljenici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading