SVEDOK IZ ISTRAGE OKRIO: DANKINO TELO NIJE TAMO GDE GA TRAŽE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklanjamo MAGAZIN RIJALITI!

Autor:

Vesti

21.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SVEDOK IZ ISTRAGE OKRIO: DANKINO TELO NIJE TAMO GDE GA TRAŽE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklanjamo MAGAZIN RIJALITI!

Foto: ST/D. Kadić, Facebook

Srpski telegraf u izdanju za utorak 21. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča, plus vam poklanja "Magazin rijaliti"

PADAJU PUTINOVI LJUDI: MISTERIOZNA SMRT PREDSEDNIKA IRANA

Iranske obaveštajne službe ozbiljno razmatraju mogućnost da je počinjen atentat na predsednika Ebrahima Raisija, koji je poginuo u helikopterskoj nesreći, izvestio je dopisnik nekoliko medija i agencija Abas Džuma, koji se pozvao na svoje izvore u Teheranu. Istovremeno, Vladimir Putin primio je u Kremlju iranskog ambasadora pošto je Raisi bio njegov bliski saveznik, kao i slovački premijer Robert Fico, koji je jedva preživeo atentat. Uobičajeno je da se u ovakvim situacijama izjavi saučešće, ali ne i da sastanku s ambasadorom prisustvuju i ministar odbrane Andrej Belousov, sekretar Saveta bezbednosti Rusije Sergej Šojgu, načelnik generalštaba Valerij Gerasimov, ministar za vanredne situacije Aleksandar Kurenkov, savetnik predsednika Ruske Federacije Igor Levitin i direktor FSB Aleksandar Bortnikov. 

SVEDOK OTKRIO NOVE DETALJE ZLOČINA U BORU: VIDEO SAM DEJANA KAKO SILAZI NIZ DRUGU DEPONIJU!

Dok traje potraga za telom male Danke Ilić (2), za čije ubistvo su osumnjičeni Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), u tužilaštvu se nastavlja saslušanje svedoka ovog jezivog zločina. Nove detalje otkrio je S. S. iz Bora, koji je kobnog 26. marta video obojicu uhapšenih u vreme kad je nestala mala Danka. On je ispričao, kako su preneli elektronski mediji, da je tog dana oko 14.45 video Dragijevića i Jankovića na deponiji na Starobanjskom putu.

CRVENO-BELI U SJAJNOJ ATMOSFERI PROSLAVILI TITULU ŠAMPIONA ABA LIGE

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar namenjen šampionu AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan pošto su u nedelju uveče u Beogradskoj areni savladali Partizan treći put u seriji, ovog puta sa 82:76. Crveno-beli su zasluženo slavili. Gotovo da su vodili od početka do kraja meča, uz mali izuzetak na startu treće deonice. Došli su do prvog brejka u finalnoj seriji regionalne lige posle šest godina i to vrednog osvajanja šampionske titule. U poslednjim sekundama susreta usledilo je zasluženo slavlje gostiju na terenu, koje se nastavilo do kasno u noć i u restoranu. Jedan od glavnih aktera na proslavi bio je Miloš Teodosić, za kog je poznato da voli dobro da se proveseli nakon uspeha. 

LUNA I MARKO GUBE 200.000 EVRA

Bivši zadrugar Marko Miljković priveden je 13. maja u policiju, gde je zadržan 48 sati zbog remećenja javnog reda i mira, a nakon što je odveden u Urgentni centar, pa zatim i u psihijatrijsku ustanovu " Laza Lazarević" po povratku je fizički nasrnuo i na policajca, zbog čega mu preti kazna i do tri godine zatvora, što njegovu porodicu navodno stavlja u vrlo ozbiljne finansijske probleme. Naime, za remećenje javnog reda i mira može dobiti prekršajnu prijavu i određenu novčanu kaznu, međutim, za napad na službeno lice Marku preti kazna i do tri godine zatvora, a pošto ima već tri krivične prijave, to može finansijski da ugrozi njegovu porodicu zbog svih poslova koje on vodi, pa Luna, u tom slučaju, gubi 100.000 evra ukoliko Marko ode na robiju.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 21. maj 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading