OD POMIRENJA NEMA NIŠTA: Ana Ćurčić progovorila pred suočavanje sa Ivanom!

Autor:

Zabava

06.12.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" jasno stavila do znanja kako stoje stvari sa Marinkovićem!

OD POMIRENJA NEMA NIŠTA: Ana Ćurčić progovorila pred suočavanje sa Ivanom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas su imali dugoočekivano zakazano suočavanje na sudu. Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" tužila je svog bivšeg cimera zbog narušavanja njenog ugleda i časti, kao i izgovorenih brojnih laži na njen račun. Tokom jednog od gostovanja Marinkovića na Pinku Ana se oglasila i otkrila da je ovu odluku donela zbog svih uvreda koje je on izneona njen račun. 

Naime, Ćurčićeva je pred ulazak u sudnicu kratko prokomentarisala odnos sa Ivanom i jasno poručila ispred naših kamera da od pomirenja sa njim nema ništa. Rekla je kako ona ima jasno mišljenje o njemu, te da ga neće promeniti, kao i da ne vidi razlog zbog kojeg bi mu prešla preko svega. 

Od pomirenja nema ništa, nastavljamo sve dalje. Ja prošli put nisam morala da dolazim, sad moram. Sve je super spremna sam i nastavljamo dalje - poručila je kratko Ana, a onda ušla na suočavanje sa Ivanom, koji je bio, kako je i sam rekao spreman na iznošenje činjenica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Ivan Marinković se pojavili na suđenju

Ivan Marinković je ovako nekada pričao o Ani Ćurčić, a onda je naglo promenio mišljenje i počeo da je pljuje na sva usta.

- Ana je jedna od retkih osoba koje sam upoznao u rijalitiju, samim tim i u životu, da je užasno kvarna, stravično nepristupačna, mi smo godinama svi jedni drugima izgovarali sve i svašta, svađali se, tukli se... ali ona je toliko jedna zatvorena osoba koja ne dozvoljava pristup nikome, mislim da će se klupko odmotati u jednoj od emisija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading