DALILA OBJAVILA SREĆNE VESTI: Stiglo pojačanje, isplivao privatan snimak iz kreveta!

Autor:

Zabava

01.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i voditeljka oduševila sve slatkim prizorom.

DALILA OBJAVILA SREĆNE VESTI: Stiglo pojačanje, isplivao privatan snimak iz kreveta!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila

Dalila Dragojević nedavno je postala voditeljka na televiziji RED, a kako je jednom prilikom najavila putem svog lajva na aplikaciji TikTok, povremeno će odlaziti na imanje u Šimanovcima i biti deo rijaliti programa "Elita"

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević voditeljka na RED televiziji

Dalila je jako aktivna na društvenim mrežama i svaki dan podeli detalje svog privatnog života sa svojim brojnim i vernim pratiocima, koji jedva isčekuju da vide kako ona provodi svoje vreme, jer su navikli tokom njenog boravka u rijalitiju da imaju mogućnost da je prate po ceo dan.

Ona je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram usnimila mače, kojoj je dala ime Lui. Dragojevićka se u krevetu igrala sa novim kućnim ljubimcom i podelila njihove slatke trenutke. 

Očigledno Dalila nedostaje pas Tedi koji je ostao u kući u Šepku, gde je nekad živela sa Dejanom Dragojevićem i tamo je sa njenom majkom, a zbog svojih obaveza i prebukiranog rasporeda odlučila je da uzme mačku, a ne psa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading