ŽIVOT KATARINE RADIVOJEVIĆ OBELEŽILE SU BURNE VEZE! Zone Zamfirsko "otkinula" na Bregu i Olivera Mandića, a ljubila je i ovog POZNATOG muškarca!

Autor:

Zabava

17.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica imala je nekoliko velikih ljubavnih brodoloma!

ŽIVOT KATARINE RADIVOJEVIĆ OBELEŽILE SU BURNE VEZE! Zone Zamfirsko "otkinula" na Bregu i Olivera Mandića, a ljubila je i ovog POZNATOG muškarca!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Katarina Radivojević

Glumica Katarina Radivojević privukla je pažnju javnosti glavnom ulogom u filmu "Zona Zamfirova" Zdravka Šotre, sada već davne 2002. godine. Brzo je stekla status "seks simbola", pa su osim Manulaća i Maneta kujundžije, koje su u pomenutom filmu igrali Nebojša Ilić Cile i Vojin Ćetković, na Zone Zamfirsko "otkidali" mnogi muškarci. Poznati i oni manje poznati javnosti.

Na listi ljubavnika lepe glumice našla se gospoda različitih profila - od muzičara do istoričara.

Spekulisalo se da je bila sa Goranom Bregovićem, frontmenom grupe Bijelo dugme, što oni nikad nisu demantovali. Takođe, s Oliverom Mandićem provela je čitavu deceniju.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram.com,E-Stock/Časlav Vukojičić, ST/Vladimir Lukić

 

Nakon toga je bila u vezi s istoričarem umetnosti i antikvarom Vidojem Ristovićem, koji je posle uplovio u brak s voditeljkom Nikolinom Pišek, a kasnije i iznenada preminuo. Kako se u to vreme spekulisalo, do njihovog raskida je došlo jer je Katarina otišla da živi u Ameriku, gde je pokušavala da izgradi karijeru glumice.

Među njenim momcima našao se i Igor Kojić, ali je ta veza bila kratkog daha, a na njeno mesto ubrzo je došla pevačica Severina.

Iako na poslovnom planu Katarini Radivojević baš i ne cvetaju ruže jer je slabo angažovana u novim projektima, izgleda da je imala sreće u ljubavi jer je našla čoveka svog života, kog pažljivo krije od javnosti. Paparaci su je "ulovili" na aerodromu s nepoznatim muškarcem, a potom i dok je kupovala namirnice u lokalnoj piljari.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading