POKOJNI NEBOJŠA GLOGOVAC DOBIO ULICU: Nećete verovati ko su stanari!

Autor:

Zabava

12.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge ulice u Čortanovcima nose ime po legendarnim glumcima.

POKOJNI NEBOJŠA GLOGOVAC DOBIO ULICU: Nećete verovati ko su stanari!

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Čortanovci su postali pravo glumačko naselje budući da ulice u ovom kraju nose imena po mnogim velikanima srpske kinematografije. Tako je jedna od njih nazvana po čuvenom Nebojši Glogovcu, koji je preminuo 2018. godine.

Kako to samo život namesti, prvi stanari u ovoj ulici su upravo kumovi slavnog Glogovca - glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, koji su mir pronašli na svom imanju u Čortanovcima, u opštini Inđija. 

Republika

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Seosko naselje Čortanovci nalazi se na samoj obali Dunava, a Sloboda je sada otkrila da su tamošnje ulice nedavno dobile imena po najpoznatijim srpskim glumcima. 

Naše naselje u Čortanovcima, gde mi imamo vikendicu, nije imalo nazive ulica, bilo je bez broja. Sada su odlučili da ulice dobiju imena po glumcima. Tako da je tu i Bata Živojinović, i Marinkova ulica je tu, Milenina i Gagina, a naša se zove Nebojša Glogovac. Ne znam kako će izgledati kad budu stavili tablu, za sada imamo samo tu mapu i dirljiva je jako - otkrila je Sloboda na ivici suza u emisiji kod Vesne Dedić.

Ideja da ulice u Čortanovcima nose ime naših najvećih glumaca realizovana je prošle godine, a u oktobru 2023. reditelj Balša Đogo podelio je fotografiju računa za telefon Vojina Ćetkovića na kojem se vidi naziv ulice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balsa Djogo (@balsadjogo)

 

Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac su klasići i zajedno su studirali zajedno sa Natašom Ninković i Sergejom Trifunovićem, a prijateljstvo su krunisali kumstvom 1996. godine. Tada je Vojin bio kum na Nebojšinom venčanju sa prvom suprugom Minom, a kasnije je i krstio njegove sinove Gavrila i Miloša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
BreDragan

13.03.2024 13:08

Srpska deco, ako želite besmrtnost (u vidu ulice sa vašim imenom) nemojte studirati građevinarstvo, mašinstvo, elektrotehniku... niti graditi mostove, solitere, hidro i termo elektrane jer još niko od tih nije dobio takvo priznanje. Nego u pevače i glumce blago meni. Em se dobro zarađuje em dobijate spomen za večnost.