ZA ŠEST GODINA OSTALA BEZ BRATA, MAJKE I OCA: Sestru Nebojša Glogovca zadesila velika PORODIČNA TRAGEDIJA, evo kako su GOVORILI o njoj!

Autor:

Zabava

17.02.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana, Nebojšina mlađa sestra, završila je psihologiju i u srećnom je braku!

ZA ŠEST GODINA OSTALA BEZ BRATA, MAJKE I OCA: Sestru Nebojša Glogovca zadesila velika PORODIČNA TRAGEDIJA, evo kako su GOVORILI o njoj!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/R. PRelic

Nedelju dana nakon obeležavanja šeste godišnjice smrti Nebojše Glogovca, porodica slavnog glumca suočila se sa novom tužnom vesti - preminuo je Nebojšin otac, protojerej-stavrofor Milovan. Ovaj gubitak došao je kao težak udarac za porodicu koja je već prošla kroz veliku tugu.

Porodični život i ljubav prema umetnosti

Nebojša je odrastao u domu punom ljubavi, topline i sreće, sa ocem, majkom Milenom i sestrom Bojanom. Iako je Milovan želeo da sin krene istim putem i studira teologiju, Nebojša se ipak odlučio za umetnost, a danas znamo da nije pogrešio. Zanimljivo je da Nebojša nije odmah krenuo putem glume - njegov prvi izbor posle srednje škole bio je studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, gde je proveo dve godine pre nego što su ga interesovanja odvela drugim putem.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nebojša Glogovac

Protojerej-stavrofor Milovan otkrio je u emisiji "Dok anđeli spavaju" da je Bojana, Nebojšina mlađa sestra, završila psihologiju kako bi dokazala bratu da se to može. Ona je uspešno završila studije i čak magistrirala, pokazujući odlučnost i sposobnost. Iako je razmišljala o doktoratu, Bojanu je karijera odvela na drugu stranu. Ona je uspešna i na privatnom planu, srećno udata i majka sina Luke, koji je godinu dana mlađi od Sunčice, Nebojšine ćerke iz drugog braka.

- To je večiti problem mlađe dece – uvek se bore da se dokažu u odnosu na starije. Bojana je završila psihologiju kako bi dokazala Nebojši da se to može, i stvarno je bila dobar student - otkrio je prota Milovan gostujući u emisiji „Dok anđeli spavaju”.

Milena Glogoac, majka Nebojše Glogovca, preminula je u 74. godini 2019, jer nije mogla da prežali smrt svog sina.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milovan Glogovac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading