MILOŠ BIKOVIĆ PUCA OD PONOSA! Srećne vesti za našeg glumca!

Autor:

Zabava

05.01.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak komedije koja je ispisala istoriju ruske kinematografije beleži uspehe na velikom platnu.

MILOŠ BIKOVIĆ PUCA OD PONOSA! Srećne vesti za našeg glumca!

Foto: Republika

Dugo očekivani nastavak priče o razmaženom bogatašu, po svemu sudeći, ispunilo je očekivanja publike. Za samo četiri dana prikazivanja u bisokopima u Rusiji film "Sluga 2" pogledalo je 4 miliona ljudi!

Glumac Miloš Biković ponosno je objavio ove podatke na jučerašnjoj premijeri ostvarenja reditelja Klima Šipenka u Novom Sadu. Inače, Biković i Šipenko su sarađivali i na filmu "Izazov", prvom igranom ostvarenju snimanom u kosmosu.

Republika

Foto: Republika

 

Prava novogodišnja filmska poslastica, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše, mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.

Film je od 4. januara na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading