NAJSTARIJI SIN MIŠE JANKETIĆA KAO OD BREGA ODVALJEN: Puca od mišića, a evo čime se bavi!

Autor:

Zabava

19.08.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedino najstariji sin Miše Janketića nije deo umetničkog sveta!

NAJSTARIJI SIN MIŠE JANKETIĆA KAO OD BREGA ODVALJEN: Puca od mišića, a evo čime se bavi!

Foto: Tanjug

Miša Janketić

Domaća publika i dalje oseća gubitak, ali i pamti veliki trag koji je u srpskom glumištu ostavio proslavljeni Miša Janketić koji je iza sebe ostavio i četvoro dece.

Miša Janketić i Svjetlana Knežević na večnu ljubav zakleli su se 1972. godine, a u braku koji je bio primer prave ljubavi i trajao sve dok slavni glumac nije preminuo u maju 2019. godine, dobili su četvoro dece. Marko i Milica su danas uspešni mladi glumci, a Iva je takođe krenula umetničkim stopama, ali u oblasti plesa, preciznije baleta. Ona je ljubav prema baletu nasledila od majke, a kada se prvi put pojavila na sceni sve je osvojila talentom i lepotom.

Sin Radomir Janketić nije deo umetničkog sveta, za koji su vezani svi u velikoj porodici. Ima 46 godina i po zanimanju je, kako piše na profilu na Fejsbuku, autor digitalnog sadržaja.

 

 

Iako se ne eksponira u javnosti, na društvenim mrežama je vrlo aktivan, živi u Tomaševu u Crnoj Gori, zaljubljen u motore i automobile, ali i u bodibilding. To mogu da potvrde mišići koje rado pokazuje na fotografijama.

Nedavno je objavio porodičnu sliku iz vremena kada su svi bili na okupu. Povod je bio Mišin rođendan, 24. maja. Miša je, inače, uvek s ponosom pričao o njemu, kao i o ostaloj deci - "Od nas šestoro u kući jedino najstariji sin nije glumac, niti je to ikada želeo da bude, jer ima fantastično sigurno zanimanje, on je policajac", rekao je jednom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

19.08.2023 11:13

Да ли је Бане, не знам, али јесте БУМБАР..