"Goco, čujemo se u ponedeljak u šest" Održana komemoracija Gorici Nešović, Dragan Ilić potresnim rečima RASPLAKAO SVE prisutne! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se održala komemoracija Gorici Nešović u Domu omladine Beograd, gde se njen dugogodišnji saradnik Dragan Ilić oprostio potresnim rečima od nje.

"Goco, čujemo se u ponedeljak u šest" Održana komemoracija Gorici Nešović, Dragan Ilić potresnim rečima RASPLAKAO SVE prisutne! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić

Domu omladine Beograd je u 12 časova počela komemoracija novinarki i radijskoj voditeljki Gorici Nešović, koja je sahranjena juče u krugu porodice na groblju Orlovača.

Goričin dugogodišnji saradnik i prijatelj Dragan Ilić, održao je potresan i emotivan govor, nakon čega je u punoj sali kolega, prijatelja i porodice pušten poslednji interju preminule novinarke. 

- Tu si svi koji su voleli Goricu, a i oni koje je ona volela. Ujedinila je NUNS i UNS. Nije ovo parastos, nego žurka. Nećemo napraviti veliku buku da nam ne bi upala murija. Na samom početku sam hteo da vam kažem da sve radimo s velikim rizikom. Nećemo da pravimo cirkus od njenog odlaska, jer je ona tu -rekao je Ilić, nakon čega je usledio minut ćutanja u znak poštovanja pokojnoj Gorici.

Od Gorice na komemoraciju su došli da se oproste kolege Rada Đurić, Voja Nedeljković, Nataša Miljković, Ivana Zarić i glumac Bojan Dimitrijević.

U sali Amerikana u Domu omladine okupili su se brojni poštovaoci preminule voditeljke, a među njima i dalje vlada neverica zbog velikog gubitka, te su mnogi uplakani.

Podsetimo, Gorica Nešović je preminula 6. oktobra, u 59. godini života, a poslednjih nekoliko godina vodila je bitku sa dijabetesom.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Komemoracija Gorice Nešović

 

Gorica je početkom devedesetih vodila emisije na Trećem kanalu. Potom se vratila na Studio B, pa kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

Slušaoci Prvog programa Radio Beograda mogli su da prate emisiju Buđenje koju je uređivala i vodila sa prijateljem i kolegom Draganom Ilićem, odakle su se preselili na radio Indeks. Objavila je tri knjige. Ima sina.

Gotovo dve decenije partner ispred mikrofona joj je bio Dragan Ilić, koji je emisiju posvećenu njoj završio rečima: "Ništa Goco, čujemo se u ponedeljak u šest".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading