POČINJE 16. SEZONA EMISIJE BILJANA ZA VAS: Voditeljka sprema brojna iznenađenja, a prvu emisiju otvoriće poznati glumac Slavko Štimac (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.09.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Obradović sutra na televiziji Studio B započinje 16. sezonu svog autorskog projekta, emisije ''Biljana za Vas.''

Republika

Foto: Promo foto

Biljana Obradović u 16. sezoni emisije ''Biljana za Vas''

Sutra na televiziji Studio B u 22.40 časova, startuje nova 16. sezona autorskog projekta novinarke Biljane Obradović ''Biljana za Vas''. Nova sezona otvorena je intervjuom sa glumcem, Slavkom Štimcem, koji se na televizijskim ekranima retko može videti kroz intervjue. Biljana će nam otkriti i kako izgleda terapija teniskim lopticama, gde je danas bivša miss Universe Dragana Dujović, zašto je kafa štetna i smatra se otrovom za naše telo? 

Republika

Foto: Promo foto

Biljana Obradović započinje 16. sezonu emisije intervjuom sa Slavkom Štimcem

Takođe, posetila je i Jervolino studio koji zajedno sa Archangel Digital, Miloša Bikovića, slavi godinu dana postojanja i rada na novoj dečijoj animiranoj seriji za decu.

Uz Biljanu, zavirićemo i na izložbu slika bivše manekenke i glumice Biljane Mišić kojoj je podršku pružio otac Anđeline Džoli, Džon Vojt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading