IMALI SMO ''NEMA DALJE'' SITUACIJE: Nataša Ninković ima pravog frajera pored sebe, a zbog njega se ODREKLA Holivuda!

Autor:

Zabava

08.08.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Nataša Ninković ušla je u bračne vode sa svojih dvadeset pet godina, a njen više od deset godina stariji suprug uspeo je da je zadrži pored sebe i kako je ona sama rekla uz njega je sazrela i naučila tajnu savršenog braka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nataša Ninković

 

Nataša Ninković rekla je sudbonosno ''DA'' sa svega dvadeset pet godina suprugu koji je od nje stariji više od deset godina, ali kao neko ko je tek gradio svoju karijeru, mlada i buntovna, on je uspeo da je zadrži kraj sebe, prenosi Stori.

Glumica je već četvrt veka u srećnom je braku sa Nenadom Šarencem, sa kojim ima dva sina, blizance, Mateja i Luku. Skladni par svoju ljubav čuva daleko od očiju javnosti, a Nataša o svom suprugu ne govori tako često, ali kada to radi, onda radi sa puno ljubavi.

 

 

Natašin suprug je već imao ćerku kada je ušao u brak sa njom, a glumica je uz njega sazrela i naučila da je tajna srećnog i usklađenog braka, podrška i razumevanje.

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake - rekla je jednom prilikom za medije glumica i dodala:

 

 

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti. 

Jednom prilikom je priznala da je upravo njen suprug bio razlog da ne ode u Holivud.

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: "Naravno" - pa je dodala da je u braku doživela brojne holivudske trenutke i da nikada nije zažalila što je odustala od mogućnosti da postane svetski poznata glumica.

- Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: "Nema dalje, nema bolje". Situacije "nema dalje" imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne - iskrena je bila ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading