SPREMNA ZA BEBU: Viki dugo nije mogla da zatrudni, imala je OVAJ PROBLEM!

Autor:

Zabava

22.09.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Viki Miljković već godinama je u skladnom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, međutim njihova veza na početku nije nailazila na odobravanje okoline.

Foto: youtube.com/Samozavaseoci
Viki Miljković

Viki Miljković sa sadašnjim suprugom Tašketom počela je da se zabavlja sa svega 19 godina, međutim njeni roditelji bili su protiv njihove veze. Iako priznaje da to jeste imalo uticaja na njih, ponosna je što su uspeli da se izbore za svoju ljubav.

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi - ispričala je Viki svojevremeno za "Svet".

- Volela bih da imam još dece i planiram prinovu. Moj Andrej jedva čeka brata ili sestru i on je najveći inicijator da ja ostanem u drugom stanju. Nije nimalo ljubomoran, on bi da rodim još petoro - rekla je ona.

Kako su pisali pojedini mediji, njih dvoje su, kada su shvatili da dugo ne mogu da dobiju drugo dete, posetili lekare koji su im, kako se navodi, rekli da je moguće da Viki u glavi ima neku psihičku blokadu i da zbog toga još ne može ponovo da zatrudni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading