GORKA ISTINA O RAZVODU DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Kućna prijateljica pevačice RASKRINKALA sve, godinama se pojavila kod nje na televiziji, a sad sve ispričala!

Autor:

Zabava

31.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica otkrila istinu o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

GORKA ISTINA O RAZVODU DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Kućna prijateljica pevačice RASKRINKALA sve, godinama se pojavila kod nje na televiziji, a sad sve ispričala!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Kao bomba odjeknual je vest o razvodu pevačice Dragane Mirković i beznismena Tonija Bijelića šokirala je mnoge, a njena koleginica Indira Indi Aradinović ipak ističe da je to uopšte nije začudilo.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

 

Posle brojnih kolega, i Indi je upitana da prokomentariše razvod sigurno decenije, a njen odgovor je mnoge iznenadio.

- Površno sam ispratila te priče. Čula sam se sa Draganom, ali očekivala sam da će ovo biti godina razvoda - rekla je Indi za "Blic".

Foto: Privatna arhiva

Indira Aradinović Indy

 

Pevačica se zatim osvrnula i na svoj skorašnji nastup na kom je zapevala zajedno sa sestrom Editom Aradinović.

- Reakcije su zaista top, a i nama je bilo fenomenalno. Vidim da je snimak postao viralan na mrežama i puno mi je srce zbog toga. Nema ništa lepše nego pevati sa rođenom sestrom, ja generalno uživam na njenim nastupima i često ih posećujem - rekla je Indi, te istakla da je zaboravila na tuču koja se desila između njih dve.

- Imam amneziju, ne znam šta se desilo. Ne sećam se stvarno, zaboravila sam - zaključila je Indi.

Poznata pevačica Dragana Mirković trenutno prolazi kroz težak period, kako zbog razvoda od supruga Tonija Bijelića, tako i zbog novih neprilika koje su zadesile njen porodični život. Naime, Dragana je nedavno javno istakla da se nepoznata devojka lažno predstavlja kao njenа ćerka Manuela, te je upozorila javnost da je reč o lažnom profilu na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković Instagram

 

Mirkovićka je istakla da je Manuela zaključala svoje profile, te da su svi drugi koji se predstavljaju kao ona - lažni, te dodala da je reč o krivičnom delu.

Već duže vreme jedna devojka se predstavlja kao moja ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima. Ovo je njen lažni Instagram i Facebook profil. Manuela ima zaključan profil i svaki drugi je lažan - napisala je Dragana Mirković i dodala:

Ovo je krivično delo - poručila je pevačica uz skrinšot profila i naznaku crvenim slovima "lažno".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading