DŽEHVA UHVAĆENA SA ZGODNIM KOŠARKAŠEM: Dugo ga je skrivala, a sad su se pojavile PRVE ZAJEDNIČKE SLIKE! (PAPRACO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uživa u ljubavi sa Maticom Rebecom!

DŽEHVA UHVAĆENA SA ZGODNIM KOŠARKAŠEM: Dugo ga je skrivala, a sad su se pojavile PRVE ZAJEDNIČKE SLIKE! (PAPRACO)

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Teodora Džehverović i slovenački sportista Mateja Rebec su nedavno primećeni kako provode vreme zajedno u jednom prestoničkom restoranu. Nakon što su dugo vremena kružile glasine o njihovoj vezi, Teodora i Mateja su prvi put uhvaćeni zajedno u javnosti. Kamere emisije "Paparaco lov" zabeležile su njihov susret dok su večerali u restoranu, razmenjujući poglede i smešeći se jedno drugom.

Teodora i Matic već duži vremenski period uživaju u ljubavi, iako o tome ne govore na društvenim mrežama, niti objavljuju zajedničke fotografije, Džehverovićeva je jednom ipak uhvaćena kako mu pruža podršku sa tribina tokom jedne utkamice koju je igrao. 

Podsećanja radi, Teodora se već duže vreme ne oglašava za medije, ali je nedavno žestoko odgovorila mlađoj koleginici Emi Radujko, kad ju je prozvala u jednoj emsiji. 

- Ja sam se iskreno iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan - počinje priču Teodora.

Republika

Foto: ATA images

Teodora Džehverović i Ema Radujko

- Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje "da li mene imitira" spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom - jasna je Teodora, koja Emi, posle svega, ništa loše ne želi.

- Ja joj od srca želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu - poručila je Teodora Džehverović za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading