JOVANA I DRAGAN UHVAĆENI U AKCIJI: "Kralj hleba" ščepao voditeljku u MRAKU, procurio snimak sa koncerta Nede Ukraden! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

15.03.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i biznismen nisu mogli da se obuzdaju na koncertu Nede Ukraden!

JOVANA I DRAGAN UHVAĆENI U AKCIJI: "Kralj hleba" ščepao voditeljku u MRAKU, procurio snimak sa koncerta Nede Ukraden! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Popularna pevačica Neda Ukraden sinoć je održala koncert u mts dvorani, a među gostima na ovom događaju našli su se i popularna voditeljka Jovana Jeremić i njen dečko, uspešnih biznismen Dragan Stanković. Jeremićeva je podelila snimak sa Nedinog koncerta i iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. 

Naime, popularnu voditeljku je neko usnimio u zanosu dok se uvija oko svog dečka, koji ju je strasno ljubio. Jovana je na sebi imala uski kombinezon, koji je savršeno pripio uz njeno telo. Dragan nije odoleo njenom dukobokom dekolteu, te ju je uhvatio u posebnoj loži u kojoj su se nalazili.

Inače, Jovana ne krije da je fan popularne pevačice, koju je pred koncert ugostila u jutarnjem programu. Tada je Neda govorila o bivšem suprugu Milanu Bilbiji, što je Jovanu rasplakalo.

- Jedina sam žena koja je mužu ostavila stan. Treba sačuvati dostojanstvo, pre svega zbog deteta. Ja sam njemu uvek bila prijatelj, ali i on meni. Nikad ne bih dala da neko kaže neku ružnu reč protiv njega. Ja znam koje su njegove mane najbolje. On je bio jako dobar čovek, veliki intelektualac, nažalost u svetu nacionalizma i primitivizma... On setu nije snašao i patio je zbog toga, ali ja za to nisam kriva. Sačuvali smo poštovanje jedno prema drugom. Posle u drugom braku je doživeo tešku traumu, nesrećan slučaj, pao je u komu... Bio je 40 dana u komi. Ja sam njemu pomagala svim sredstvima. Htela sma da moje dete ima što više oca kojeg mnogo voli, isto kao i on nju - ispričala je Neda.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Neda Ukraden rasplakala Jovanu Jeremić

Jovana je krenula da lije suze i nije mogla da se zaustavi.

- Rasplakali ste me, Nedo... Kako tako pričate... Svaka Vam čast. Ja Vas razume - dodala je voditeljka kroz suze.

- Jednom roditelj, zauvek roditelj, jednom prijatelj, zauvek prijatelj! - poručila je pevačica.

Neda je na samom kraju emisije pozvala sve da dođu na njen koncert u mts dvorani, koju pamti po najlepšim stvarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading