ŠOK DETALJI STOJINOG TURBULENTNOG ŽIVOTA: Porodica prvog muža je sa bebom OTERALA iz kuće, zbog drugug se kolima ZAKUCALA U BANDERU!

Autor:

Zabava

12.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niste znali o pevačici!

ŠOK DETALJI STOJINOG TURBULENTNOG ŽIVOTA: Porodica prvog muža je sa bebom OTERALA iz kuće, zbog drugug se kolima ZAKUCALA U BANDERU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Stoja

Folk pevačica Stoja je u mladosti doživela tešku životnu dramu kada je, sa samo 19 godina, ostala udovica sa malim sinom. Porodica njenog preminulog supruga ih je izbacila iz porodične kuće, ostavivši ih na ulici. Ova tragedija je obeležila njen život, ali je Stoja hrabro koračala kroz sve nedaće.

Iako je prošla kroz teške trenutke, Stoja je uspela da se izbori sa svim izazovima koje joj je život postavio pred noge. Nakon tragičnog gubitka prvog supruga, pevačica je pronašla ljubav i sreću u braku sa Igorom Jovanovićem, arhitektom. Iako retko pokazuje javno svoj bračni život, Stoja je istakla da je njen suprug vrlo pažljiv i da joj često priređuje iznenađenja, dok istovremeno beži iz kuće kada joj naiđe "žuta minuta".

Republika

Foto: Republika.rs

Stoja

- Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom - rekla je Stoja pre nekoliko godina.

- Zaletela sam se kolima pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se. Nisam se povredila, ipak sam tempirala kako ću to da uradim. Oštetila sam auto, ali nije mi žao. Znala sam da će sigurno doći da mi pomogne, a onda ga je čekala zamka: ostajanje kod mene - ispričala je Stoja pre nekoliko godina.

Republika

Foto: ATA Images

Stoja

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading