"UCENJIVALI SU ME TOKOM TAKMIČENJA" Zorja otkrila ISTINU nakon Pesme za Evroviziju (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorja Pajić sumirala je utiske nakon finala "Pesme za Evroviziju"!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je pevačica i ovogodišnja učesnica na muzičkom takmičenju "Pesma za Evrovoziju", Zorica Pajić poznatija kao Zorja, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorala na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

- Neostavarena želja mi je da odem na "Evroviziju". (smeh) Mislim, šta drugo da kažem da kažem u ovom trenutku... Za sada mislim da se neću prijaviti sledeće godine na "Pesmu za Evroviziju". Jesam sve to rekla ishitreno, tako sam se osećala u trenutku, ali nisam ni o čemu detaljno razmislila. Ne mogu da dam konkretan odgovor, ali kada budem odlučila, znaće svi. Možda bude treća sreća - istakla je popularna Zorja, te se osvrula i na Žiku Zanu, koji je nije preterano nagradio kada je glasao u finalu pomenutog takmičenja:

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Zorja oduševila sa pesmom Lik u ogledalu

- (smeh) Ne znam! Lazare, da li sam se čula sa Žikom? Evo, muž kaže da nisam. Lazar je stavio "tvit", ja sam mu rekla da to ne radi, ali dobro. Svakako mu hvala, pozdrav - rekla je pevačica i poslala poljubac u kameru.

Pajićka se dotakla i "Granda" i njenog odnosa sa tom kućom, s obizirom na to da se na tu temu naširoko pisalo u poslednje vreme.

- Situacija sa "Grandom" je odlična, nema tu ničeg da se osporava. Sve je kako treba. Ja muziku sada izbacujem za drugu produkciju, ali je to ista kuća, drže isti ljudi. Nema nikakvih problema, samo sam se "transformirasala". Što se tiče žirija koji me je ocenjivao dok sam se takmičala, ne zameram im ništa. Svako sebe predstavlja onako kako želi i nemam ja tu šta da zamerim. Svaka čast svima - rekla je Zorja, te istakla da je bila ucenjivana tokom takmičenja:

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Zorja Pajić

- Ucenjivali su me, da. U pitanju je jedna osoba, to je bilo u "Grandu", ali ništa specijalno. Nisam odgovorila na to, apsolutno se nisam ni uplašila. Na kraju se sve odigralo super.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading