RADA MANOJLOVIĆ BESNA KAO RIS: Oglasila se nakon SKANDALA sa nepoznatim muškarcem! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica progovorila o pričama koje je poslednjih nekoliko dana prate!

RADA MANOJLOVIĆ BESNA KAO RIS: Oglasila se nakon SKANDALA sa nepoznatim muškarcem! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Paparazzo Lov

Nedavno je ekipa emisije "Paparazzo lov" uhvalila popularnu pevačicu Radu Manojlović kako se ljubi sa nepoznatim muškarcem. Rada se nakon snimka oglasila, te navela da je u pitanju njen vozač i da se svima učinilo da se ljube. Sinoć su pojavili natpisi da je on razveden, da ima dvoje dece, kao i da su se upoznali dok je bila sa Harisom Berkovićem, a ona je zbog ovoga pobesnela, pa se ponovo oglasila.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Rada Manojlović uhvaćena sa nepoznatim muškarcem

- Pojedini su se baš prepustili mašti i pored mog demanta. Izgleda da mi jedino preostaje da kao i ostali pratim radnju i dalji zaplet filma čiji ste scenaristi, a koji nema veze sa mojim životom. Verujem da je interesantno, ali neki naslovi su stvarno degutantni sa vrlo bezobraznom konotacijom i lošom namerom. Neću više komentarisati ovu temu, tako da ako ćete me čekati na aerodromu, džaba čekate. Šta će vam moje izjave kada sami iscenirate šta želite? - napisala je Rada, pa dodala:

- Takođe, više ništa niti priznajem, niti demantujem, niti objašnjavam. Nije nečija stvar da li i koga imam u životu. Stvarno sam bila i više nego predobra i iskrena svih ovih godina, što mislim da mi se nije baš isplatilo… Lepo sam rekla, kada bude svadba znaćete. Mislim da je to pošteno - poručila je ona, te istakla da će od danas govoriti samo o svom novom albumu i pesmama koje sprema.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Rada tvrdi da joj je ovo vozač i da se ljudima učinilo da se ljube

- Vlada je moj mnogo dobar prijatelj prevenstveno, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali i nemam vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju I uskoro će sve biti objavljeno tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena niti planova - izjavila je ranije Vlada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading