ZORJA RASPAMETILA PUBLIKU: Svi bruje o njenom NASTUPU - već je proglasili FAVORITOM, a jedna stvar je ŠOKIRALA sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada i talentovana pevačica oduševila je publiku popularnog takmičenja!

ZORJA RASPAMETILA PUBLIKU: Svi bruje o njenom NASTUPU - već je proglasili FAVORITOM, a jedna stvar je ŠOKIRALA sve! (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS1

Pevačica Zorja Pajić, nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda", oduševila je publiku svojom interpretacijom na takmičenju "Pesma za Evroviziju".

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Zorja Pajić

Zorja se već takmičila na ovom izboru i nije odnela pobedu, a mnogi je smatraju favoritom ove godine. Ona je ove godine izvela pesmu "Lik u ogledalu". Na scenu je izašla u dugoj crnoj haljini, sa crnom kosom, dok su plesačice nosile ogledala, a takođe su bile obučene u crno.

U jednom trenutku, Zorja je skinula periku sa glave. Društvene mreže su "izgorele" i mnogi žele da baš Zorja odnese pobedu.

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Zorja skinula periku

Podsetimo, večeras se održava prvo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju". U svakoj polufinalnoj večeri predstaviće se po 14 takmičara, nakon čega po osam najboljih ide u finalno veče, tokom koga će se boriti za odlazak na 68. "Pesmu Evrovizije".

U prvoj polufinalnoj noći pevali su:

Marko Mandić – Dno
M.IRA – Percepcija
Bojana x David – No No No
Lena Kovačević – Zovi me Lena
Saša Báša i VirtualRitual – Elektroljubav
Martina Vrbos – Da me voliš
Filarri – Ko je ta žena
Breskvica – Gnezdo orlovo
Hristina – Bedem
Ivana Vladović – Jaka
Chai – Sama
Zorja – Lik u ogledalu
Kavala – Vavilon
Keni nije mrtav – Dijamanti

Gledaoci TV prenosa glasaju putem mobilnih telefona, slanjem SMS poruka za jednu od navedenih kompozicija. SMS glasanje traje 15 minut, sa jednog telefonskog broja se može glasati 20 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading