PRIJOVIĆKA SE POVLAČI SA SCENE, FILIP JE UCENIO: Procurili detalji žestoke svađe, Živojinovići lupili šakom o sto!

Autor:

Zabava

26.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović ucenjuje Prijovićku, ako se ne povuče sa scene, snosiće posledice.

PRIJOVIĆKA SE POVLAČI SA SCENE, FILIP JE UCENIO: Procurili detalji žestoke svađe, Živojinovići lupili šakom o sto!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović nastavlja da obara rekorde kada su koncerti u pitanju, međutim, dok je njoj karijera na prvom mestu, njenom suprugu Filipu Živojinoviću su vizije nešto drugačije.

On je iskoristio momenat dok su zajedno boravili u Americi da popriča sa suprugom i tada joj je jasno stavio do znanja da mu je želja da se, kada završi sa turnejom, bace na pravljenje drugog deteta.

Smatra da je Aleksandra ostvarila nezapamćeni uspeh i da može sebi da priušti pauzu od godinu i po dana, kako bi ostala u drugom stanju i podarila mu dete.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Kako saznaje Star, Aleksandra je bila šokirana Filipovim izlaganjem, pa mu je rekla da sada ne razmišlja o tome i da je fokusirana na koncerte, kao i nove pesme, koje ima u planu da snimi. Filip je bio malo oštriji, pa joj rekao da pesme mogu i da sačekaju i da nije u redu da prave veliku razliku između prvog i drugog deteta. U jednom momentu joj je, kao kroz šalu, saopštio da će se on povući i da joj neće pomagati u karijeri, ako mu ona ne ispuni želju.

Kada su se vratili iz Amerike, Prija je to ispričala porodici, a onda se umešala i Brena, koja je poručila Filipu da je Aleksandra mlada, te da neće biti problem da ostane u drugom stanju, ali da sada treba da ispoštuje publiku i posveti se turneji i pesmama.

Filip je spustio loptu, ali naglasio da sledeće godine svi očekuju da ih Aleksandra i on obraduju lopim vestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading