VRELO TELO SANJE MARINKOVIĆ: Voditeljka pozirala u topu, mišići na sve strane, a tek da joj vidite STOMAK! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka zapalila društvene mreže!

VRELO TELO SANJE MARINKOVIĆ: Voditeljka pozirala u topu, mišići na sve strane, a tek da joj vidite STOMAK! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Marinković godinama je prisutna na malim ekranima kao voditeljka, ali je poznata i po tome što nikada nije pristala na estetske zahvate. Osim što se bavi javnim poslom, ona takođe redovno promoviše zdrav način života i ishrane. Njena vitka figura jasno pokazuje da se redovno posvećuje fizičkoj aktivnosti i pravilnoj ishrani.

Nedavno je iznenadila javnost kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju nakon napornog treninga. U uskoj crnoj majici istakla je mišićav stomak i celu liniju tela. Iako već ima petu deceniju, Sanja izgleda zavidno, sa izraženim mišićima i vitkom linijom, što je izazvalo divljenje mnogih. Svojim primerom, Sanja pokazuje da godine nisu prepreka za održavanje zdravog i fit izgleda.

Republika

Foto: instagram.com

Sanja Marinković u teretani

Pored svog televizijskog angažmana, Sanja često govori o važnosti zdrave ishrane i redovnog vežbanja. Njen primer pokazuje da je moguće održati vitku liniju i mišićav izgled bez ekstremnih mera ili estetskih zahvata. Ovo je posebno inspirativno za mnoge žene koje se bore sa stereotipima o lepoti i starenju.

Inače, Sanja važi za jednu od najlepših voditeljki na javnoj sceni, a ona ne krije da vodi računa o svom izgledu i zdravlju, pa je tako otkrila i tajnu svog izgleda.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Marinković

- Do vitke linije dolazim redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela, pa se tako negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila. Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću - ispričala je Sanja, pa je dodala:

- Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate - rekla je Sanja jednom prilikom za "Hello".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading