POTUKLE SE VODITELJKE RTS: Napravile karambol u studiju, ceo haos zabeležila KAMERA!

Autor:

Zabava

22.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok snimak isplivao na društvenim mrežama!

POTUKLE SE VODITELJKE RTS: Napravile karambol u studiju, ceo haos zabeležila KAMERA!

Foto: instagram.com

Video snimak koji je jednom prilikom objavila Kristina Radenković, voditeljka popularnog kviza "Slagalica", izazvao je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. U snimku se može videti kako Kristina i njena koleginica Jelena Simić ulaze u "sukob" zbog mesta u studiju, koji je na kraju prerasao u fizički kontakt.

Situacija na snimku izgleda kao da se voditeljke zaista posvađale oko mesta u studiju, a svađa je eskalirala čak i do fizičkog kontakta. Međutim, ubrzo je postalo jasno da je reč o šali, koja je nasmejala mnoge gledaoce i pratioce na društvenim mrežama. Ova neobična situacija pokazala je duhovitu stranu voditeljki i izazvala simpatije kod publike.

Nakon što je snimak postao viralan, mnogi su izrazili oduševljenje duhovitošću voditeljki i pohvalili njihovu sposobnost da se na šaljiv način nose sa situacijama. Komplimenti i reakcije podrške preplavili su društvene mreže, a mnogi su istakli koliko im je prijala ova doza humora u svakodnevnoj rutini.

Ovakvi neobični trenuci pokazuju da je humor važan deo naših života, pogotovo u televizijskom svetu gde su emisije često pod strogim protokolima i scenarijima. Viralni video snimak voditeljki "Slagalice" još jednom je potvrdio da neočekivani humor može imati pozitivan uticaj na publiku i da je spontanost ponekad najbolji recept za osmeh.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading