KO BOLJE PEVA "ZA KRAJ": Tea Tairović POKIDALA novi hit iz filma "Nedelja", Cecina reakcija SVE IZNENADILA (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda je otpevala naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom, posle čega je zaživela kod publike.

KO BOLJE PEVA "ZA KRAJ": Tea Tairović POKIDALA novi hit iz filma "Nedelja", Cecina reakcija SVE IZNENADILA (VIDEO)

Foto: Republika

Pevačica Tea Tairović sinoć je nastupila u jednom klubu pred brojnom publikom, a posebnu pažnju privuklo je njeno izvođenje pesme "Za kraj" Svetlane Cece Ražnatović.

Ova numera, koja je postala hit nakon što je korišćena u filmu "Nedelja" o životu Džeja Ramadanovskog, osvojila je srca ljubitelja folka, a Tea ju je uvrstila i u svoj repertoar.


Pesma "Za kraj" postala je omiljena među ljubiteljima folka nakon što je korišćena u filmu "Nedelja", koji prikazuje detalje iz života legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Njene emotivne i snažne reči brzo su osvojile publiku, a interpretacija koju je Tea Tairović pružila sinoć, dodatno je oduševila prisutne.

 

 


Tea je sinoć pred punim klubom izvela ovu pesmu, a snimci njenog nastupa brzo su počeli da kruže društvenim mrežama.

 

 

Njeno izvođenje privuklo je pažnju i same Cece, koja je podelila snimak na svom Instagram profilu, čime je pokazala da je i ona impresionirana izvedbom mlade pevačice. Nakon ove objave mnogi se dive Teinom talentu i emociji koju je iznela kroz pesmu "Za kraj".

Republika

Foto: printskrin/instagram

Ceca u svojoj Instagram priči podelila Teinu objavu

Inače, dosta je onih koji smatraju da je ova pesma mnogo bolja u muškoj verziji, koja je takođe otkrivena u pomenutom filmu "Nedelja", gde je interpretira Husein Alijević Husa u ulozi Džeja, uz korigovanje veštačkom inteligencijom, koja je njegovom glasu dodala prepoznatljivu boju muzičke legende. 

Iako brojni i muški i ženski izvođači znaju dobro da iznesu ovu pesmu, većina se slaže da je ona baš kao stvorena za Džeja i da zbog toga nosi posebnu emociju, baš kada zvuči kao da je on peva.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading