Prija glumila svedoka ubistva, Ana Nikolić zavodila Mimu Karadžića: I ovi naši pevači su zablistali pred filmskim kamerama (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Ramadanovski samo godinu dana pre smrti odigrao je ulogu u filmu "Vikend sa ćaletom", dok se svi sećaju scene u kojoj Toma Zdravković krvavih usana i razbijene arkade peva nemačkim oficirima u filmu "Balkan ekspres".

Prija glumila svedoka ubistva, Ana Nikolić zavodila Mimu Karadžića: I ovi naši pevači su zablistali pred filmskim kamerama (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/youtube

Nakon što je glumio Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja" Husein Alijević Husa samo je jedan na podugačkom spisku pevačkih zvezda koje su zablistale pred filmskim kamerama.

Republika

Foto: Pelicula production

Husa Alijević kao Džej u filmu "Nedelja"

 

Trend da se pevačice i pevači pojavljuju u serijama i filmovima nije od juče. Pre nekoliko decenija bilo je popularno da se u svako veće filmsko ostvarenje ili televizijsku seriju ubaci neki kadar s aktuelnim muzičkim zvezdama, a taj trend se nastavio i sada.

Prija u hit seriji "Ubice mog oca"

 


Trenutno najtraženija pevačka zvezda Aleksandra Prijović oprobala se u glumačkim vodama i to u hit seriji "Ubice mog oca", u kojoj se izvrsno snašla, te je za četvrtu sezonu snimila i naslovnu numeru pod nazivom "Duguješ mi dva života".

Lepa, Snežana i Vesna
glumile u "Kamiondžijama"

Foto: printscreen/youtube

Lepa Lukić glumila u "Kamiondžijama"

 


Lepa Lukić je zaigrala u seriji „Kamiondžije", u kojoj se pojavljuju i pevačice Snežana Đurišić i Vesna Zmijanac, dok je pokojna Silvana Armenulić bila glavna zvezda filmova "Koncert za komšije" i "Milorade, kam bek", kao i serija "Građani sela Luga" i "Ljubav na seoski način", a posebno se proslavila u filmu "Lov na jelene", u kom je glumila pevačicu Seku. U humorističkom serijalu "Tesna koža" prodefilovale su zvezde poput Lepe Brene, Zorice Marković, Suzane Perović i Snežane Sneki Babić. Zorica Brunclik dobila je rolu u "Žikinoj dinastiji", ali je bila najzapaženija i u komediji "Špijun na štiklama". Njena bivša prijateljica Vesna Zmijanac glumila je u filmu "Sok od šljiva".


Toma Zdravković u filmu
"Balkan ekspres" dobio batine

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković ostao upamćen po sceni iz "Balkan ekspresa"


Legendarni pevač Toma Zdravković ostao je upamćen po brutalnoj sceni u filmu "Balkan ekspres", u kojoj prvo odbija da peva Nemcima pesmu "Lili marlen", da bi nakon prebijanja uzeo mikrofon krvavih usana i razbijene arkade, udovoljio neprijateljima.
U "Balkan ekspresu" u ulozi pevača se pojavljuje i Predrag Živković Tozovac, kome ovo nije jedino pojavljivanje na filmu. Glumio je pevača i u drami "I Bog stvori kafansku pevačicu", zajedno s Lepom Lukić i Predragom Cunetom Gojkovićem. Na malom ekranu Tozovac se prvi put pojavio s Cunetom u mini-seriji "Naše priredbe", a zatim se našao i u jednoj epizodi serija "Obraz uz obraz" i "Život je lep". Pevačica Zlata Petrović zaigrala je uz Cuneta i Tozovca u televizijskom filmu "Momčine".

Ana Nikolić zavodila Mimu Karadžića


Pop zvezda Ana Nikolić glumila je pevačicu Sanelu u filmu "Pare ili život", a snimala je scene s Milutinom Mimom Karadžićem, kog je zavodila.
Mnogi su pohvalili njen glumački talenat, ali i izgled.

Folk pevačica Seka Aleksić debitovala je u filmu "Mi nismo anđeli 3: Rokenrol uzvraća udarac", u kom je igrala Smokvicu nakon čega je dobila epizodnu ulogu pevačice u seriji "Ljubav, navika, panika".

Zvezda Granda Milica Todorović pojavila se u holivudskom filmu "An ordinary man", u kom Ben Kingsli tumači glavni lik, dok je Ana Kokić pevala u ostvarenju "Bićemo prvaci sveta".

Među novijim srpskim filmovima kao što je "Vikend sa ćaletom" u kultnoj sceni Nenad Jezdić pada u sevdah dok u kafani pesmu "Živote, ženo bez morala" izvodi legendarni Džej. Ovaj film sniman je samo godinu pre nego što je Ramadanovski preminuo, te su ove scene ostale kao njegovo poslednje pojavljivanje pred kamerama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading