ŠOK OBJAVA PAVLA MENSURA: Svi bruje o raskidu sa Nastasijom, a on obelodanio DRUGU DEVOJKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla tikva nakon veridbe?

ŠOK OBJAVA PAVLA MENSURA: Svi bruje o raskidu sa Nastasijom, a on obelodanio DRUGU DEVOJKU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Već danima se nagađa i spekuliše o raskidu Pavle Mensur o voditeljke informativnog programa Nastasije Stošić, a sumnje su porasle nakon što je sin Srne Lango i Irfana Mensura, na svom Instagram profilu repostovao fotografiju na kojoj je na engleskom jeziku stajalo: "Ja volim svoju devojku", uz sliku zgodne plavuše.

Mnogi su se zapitali kako će Nastasija reagovati na ovaj post i da li je to bio način da javno obavesti fanove o raskidu veridbe. Interesovanje je bilo dodatno podstaknuto činjenicom da su slike sa verenicom nestale sa Pavlovog profila, dok Nastasija i dalje zadržava stare postove na svom profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Pavle Mensur Instagram objava

Podsećanja radi, Pavle i Nastasija su se verili prošle godine u Sardiniji na obali mora, a njihove prelepe slike su obišle sve portale i pisane medije. Oglasili su se i Pavlovi roditelji, koji su buduću snaju prihvatili kao ćerku, dok su njegova braća zajedno sa parom proslavila veridbu u jednoj prestoničkoj kafani.

Dok se šuška o zajedničkom životu Pavla i Nastasije, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će oboje obavestiti javnost o eventualnom raskidu. Vreme će pokazati da li su ove spekulacije tačne ili je u pitanju nešto sasvim drugačije.

 

 

Podsećanja radi, Nastasija je detalje o veridbi podelila na svom profili na društvenoj mreži Instagram, gde je uputila emotivnu poruku. 

- Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana, i volim najviše što mogu, ali ja sam verena. Svim devojkama, to bi vam bilo to, izvinite, ali nije mi žao, on je zvanično moj - poručila je ona na društvenoj mreži Instagram.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading