SEVERINA POKAZALA SREDNJI PRST VRHOVNOM SUDU HRVATSKE! Bahata pevačica posle odluke nadležnih organa nastavila da pokazuje pravo lice! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se ne smiruje otkako je starateljstvo nad sinom Aleksandrom pripalo uglednom biznismenu Milanu Popoviću.

SEVERINA POKAZALA SREDNJI PRST VRHOVNOM SUDU HRVATSKE! Bahata pevačica posle odluke nadležnih organa nastavila da pokazuje pravo lice! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, Milan Popović i njegova bivša supruga Severina Vučković više neće imati starateljstvo "pola pola" nad sinom Aleksandrom, kako je u avgustu 2021. godine određeno, te je starateljstvo na kraju pripalo ocu.

Od tada, pevačica se ne smiruje, pa na sve moguće načine u javnosti pokušava da provocira sud i govori da odluka nije ispravna, a sada je bezobrazluk dostigao vrhunac! Naime, Severina je na nastupu na Jahorini, koji je imala nedavno, vrhovnom sudu Hrvatske pokazala srednji prst, te je čak i publika ostala zatečena ovim potezom. 

Foto: Instagram.com

Sraman potez pevačice na nastupu na Jahorini

 

Ona je na početku nastupa prvo održala govor u kom je iskazala svoje nezadovoljstvo, da bi u nastavku performansa postupila krajnje uličarski. 

Foto: Instagram.com

Sraman potez pevačice na nastupu na Jahorini

 

Snimak se zavrteo na društvenim mrežama, pa su je tako mnogi u komentarima kritikovali, navodeći da se tako uzorna majka ne ponaša i da je ovakav bunt za nju kontraproduktivan. Inače, sudije su glasale pet prema nula za poništenje gorepomenute presude iz Splita, te je jasno kao dan da većina smatra da je Milan Popović taj koji se najbolje stara o sinu Aleksandru.

Podsećamo, svojevremeno se oglasio i veštak Vladimir Grošić, koji je objasnio kako stvari stoje u procesu vezanom za pevačicu i Milana Popovića.

Grošić je bio i svedok na suđenju Gzimu Redžepiju, koji je u postupku pravosnažno oslobođen optužbi jer je, kako tvrdi USKOK, pokušao da utiče na veštake u korist Milana Popovića. 

Foto: Đ.Kojadinović, youtube.com/ RTV Pink Official

Milan Popović i Severin Vučković

 

Grošić je potvrdio da su na kraju zajedno napisali izveštaj po kojem je njihov sin trebalo da živi sa ocem.

Taj nalaz ću braniti do kraja života i opet bih napisao isto - naglasio je Grošić.

Nakon što je opisao kontroverzni susret sa Redžepijem, Grošić je iznenada počeo da priča o susretu sa Severinom.

Prema njegovim rečima, tog istog leta 2020. Severina ga je pozvala i zatražila da se sretnu. Kasnije je na sudu rekao da se više plašio Severine nego Bandićevih ljudi.

Pošto ga je Severina bez dokaza prijavila USKOKU doktor je pravosnažno oslobođen svih optužbi.

Inače, Grošić je svojevremeno istakao da je potpuno samostalno odlučivao.

Nema nijednog dokaza koji bi upućivao na to da bi optuženi uticao na izradu i sadržaj nalaza veštaka Vladimira Grošića. Grošić je u iskazu na sudu detaljno opisao sastanak navodeći da je on imao subjektivne osećaje da je nešto trebalo učiniti dok samo krivično delo trgovine uticajem izričito traži nešto od neke osobe - navođeno je u obrazloženju.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hani

28.01.2024 16:07

I sudija i advokat smeće. Tvrditi da dijete treba oduzeti od majke (koja ga želi) i dati maćehi na vaspitavanje, može samo budala. Svi koji tako misle nek' im se to i desi.