POP PEVAČ POGINUO NA OBRENOVAČKOM PUTU: Svi su ga voleli baš kao i violinistu koji je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći!

Autor:

Zabava

24.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve muzičke karijere prekinute na tragičan način.

POP PEVAČ POGINUO NA OBRENOVAČKOM PUTU: Svi su ga voleli baš kao i violinistu koji je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen, Društvene mreže

Muzičar Dejan Mitrović stradao je u ponedeljak naveče na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu u teškoj saobraćajnoj nesreći, koju je izazvala žena koja je vozila u suprotnom smeru. Violinista "Kraljevi benda" od siline udarca stradao je na licu mesta i nažalost, nije mu bilo pomoći, pa su lekari Hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt.

Foto: printscreen/instagram

Dejan Mitorvić bio je omiljen među kolegama

Pre skoro deceniju i po na istom putu žrtva saobraćajke bio je i tada veoma popularni pop pevač Darko Radovanović (36) koji je poginuo je 2011. godine.

On je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 20 časova, na novom Obrenovačkom putu, nedaleko od mosta u Ostružnici stradao zajedno sa svojim menadžerom. Automobil u kom je bio Darko vozio je njegov menadžer Aleksandar M. (41) koji je takođe ostao na mestu mrtav.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Darko Radovanović bio je pevač u usponu

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva "mercedesa" i jedan šleper makedonskih tablica. Vozač starijeg modela "mercedesa" Đ. R. (77) kretao se iz pravca Obrenovca, a vozilo u kome je bio Darko i njegov menadžer dolazilo je iz Beograda.

Iz nepoznatih razloga došlo je do sudara i jedan "mercedes" je podleteo pod šleper, dok je drugi odleteo nekoliko metara. 

U to vreme, baš kao i sada za mladim muzičarem, za Radovanovićem je žalila cela estrada. On je iza sebe osim brojnih hitova, ostavio suprugu Maju i ćerkicu Laru, dok je iza Mitrovića ostala supruga i dvoje dece.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

25.01.2024 17:09

Supruga i troje dece, tri cerkice je ostavio violinista Dejan Mitrovic. Zašto ne proverite informacije pre nego što objavite?