LIČILA SAM NA AVATARA! DOKTOR JE REKAO DA NE ŠETAM NIGDE PO DANU! Tamara Đurić progovorila o operacijama, otkrila i koliko je stroga majka!

Autor:

Zabava

21.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvarno sam izgledala čudno, ali sam se snimila u momentu mog oporavka. To su neke niti, nije ni klasična operacija i bile su baš burne reakcije ljudi, tvrdi starleta.

LIČILA SAM NA AVATARA! DOKTOR JE REKAO DA NE ŠETAM NIGDE PO DANU! Tamara Đurić progovorila o operacijama, otkrila i koliko je stroga majka!

Foto: instagram.com/tamarastar89

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić kaže da je ličila na avatara nakon svih plastičnih operacija koje je uradila na sebi, a nedavno je smanjila grudi za više brojeva. Ona je za emisiju "Premijera - vikend specijal" progovorila o tome šta joj je doktor pričao, ali i kakva je danas majka, s obzirom na to da se priča da ćerkici, kojoj je dala ime po sebi, sve dopušta.

Foto: RTV PINK printscreen

Tamar Đurić

 

-  Trudim se da živim realnim životom i ne mogu da čekam 20 dana da mi zarastu rane posle operacije, zato sam snimala rane po licu posle intervencije. Ja imam ogroman broj pratilaca na Fejbuku i Instagramu. Zato sve snimim, bilo mi je čudno što sam izgledala kao avatar, ali šta je, tu je! Lekar mi je rekao da se ne izlažem mesec dana dnevnom svetlu, da bi sve prošlo u oporavku kako treba. Stvarno sam izgledala čudno, ali ja sam se snimila u momentu mog oporavka. To su neke niti, nije ni klasična operacija i bile su baš burne reakcije ljudi - priča Starleta, i dalje dodaje da neke devojke namenski idu kod plastičara i traže mu da ih operiše da liče na nju:

Foto: RTV PINK printscreen

Tamar Đurić je smanjila grudi za nekoliko brojeva 

 

- Ne znam da li ste primetili, ali ja sam trendseterka u Srbiji. Moje dete misli da joj se majka klonirala kad vidi neke žene kaže:''Mama, ovo si ti''. Spomenuta je i Maja da me oponaša i da liči na mene. Moje dete to misli jer se generalno devojke trude da izgledaju kao ja i da odlaze kod lekara s mojom slikom. Traže da izgledaju kao ja. Čak i u Istanbulu u Turskoj mi kažu da neke devojke iz Srbije dolaze tamo s mojom fotografijom i traže da ih neko tako operiše.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading