DANICA CRNOGORČEVIĆ OBJAVILA PESMU POSVEĆENU DANU REPUBLIKE SRPSKE: Napisao ju je njen suprug, a premijerno će je izvesti u Banjaluci!

Autor:

Zabava

08.01.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pesma Danice Crnogorčević zove se "Za život Srpske", a premijerno će biti izvedena u Banjaluci 9. januara!

DANICA CRNOGORČEVIĆ OBJAVILA PESMU POSVEĆENU DANU REPUBLIKE SRPSKE: Napisao ju je njen suprug, a premijerno će je izvesti u Banjaluci!

Foto: Youtube.com/Даница Црногорчевић

Danica Crnogorčević, pevačica izvorne, etno i verske muzike, danas je objavila svoju novu pesmu, koju je snimila u čast Dana Republike Srpske. I ovu pesmu je komponovao i napisao njen suprug, sveštenik Ivan Crnogorčević.

Danica će pesmu izvesti premijerno na Dan Republike Srpske, 9. januara u Banjaluci. Pesma opisuje odnos oca koji je za Srpsku dao život, prema svom sinu, istakao je za "Srnu" autor muzike i teksta, Daničin suprug Ivan.

Crnogorčević je naveo da je pesmu stvarao sa velikom emociju i ganutošću kojima je pesma i prožeta.

- Pesma može da simbolizuje i odnos muža i žene. Muža koji je otišao u rat i koji je ostavio život za Republiku Srpsku. Tako da će se pronaći, manje više, svi u toj pesmi - rekao je Crnogorčević, koji je sveštenik Crkve Svetog Dimitrija na Kruševcu u Podgorici.

On je istakao da pesma ne pominje nikoga u negativnom kontekstu, nego je inspirisana emocijama koje simbolizuju zavet da se mora čuvati ono što je mukom stvarano kako na prostoru Republike Srpske, tako i u drugim srpskim zemljama.

- Pesma nema nikakvu negativnu poruku prema bilo kome. Pesma nema nikakve ratne, nikakve šovinističke konotacije - naglasio je Crnogorčević.

Inače, Danica i Ivan Crnogorčević su dugi niz godina u braku i imaju četvoro dece.  Pevačica koja je najpoznatija po pesmi "Veseli se srpski rode" ispričala je kako su joj molitve pomogle da njena prerano rođena beba preživi i izraste u veselu i živahnu devojčicu. Beba je rođena pre vremena zbog povišenog krvnog pritiska, koji je bio 230 sa 150.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading