NAJVEĆA TAJNA O MAJČINSTVU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Jovana Nikolić se izlanula, pa obelodanila detalj, koji je pevačica želela da sakrije!

Autor:

Zabava

17.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović se ostvarila u ulozi majke, a ovo je dugo krila od javnosti.

NAJVEĆA TAJNA O MAJČINSTVU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Jovana Nikolić se izlanula, pa obelodanila detalj, koji je pevačica želela da sakrije!

Foto: Tanjug/Predrag Mitić, ST/Nemanja Pančić

Jovana Nikolić je javno nagovestila da je pevačica Marija Šerifović ušla u proces postajanja majke. U emisiji za Kurir, emitovanoj u aprilu 2022. godine, Jovana je iznela svoje želje da bi volela da čuje više o tome kako će Marija menjati pelene umesto o prodaji koncerata. Ova izjava je iznenadila prisutne, ali je Marija kroz osmeh prokomentarisala Jovaninu izjavu, nazivajući je bezobraznom. Međutim, istakla je da su njih dve jako dobre prijateljice i da je uzela Jovanin komentar u razmatranje.

- Ono što bih ja volela u bliskoj budućnosti da čujem možda malo više od prodaje koncerta jeste menjanje pelena - rekla je tada Jovana i iznandila sve.

- Kako je bezobrazna ova Jovana - prokomentarisala je Marija kroz osmeh.

- Šalim se.Veliki pozdrav za Jovanu, nas dve smo jako dobre prijateljice i svašta smo nešto u ovom životu prošle zajedno, tako da lepa, uzela sam to u razmatranje - konstatovala je tada Marija.

Republika

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović

 

Iako je čuvala tajnu Marija je između redova dala odgovor:

- Ne mogu da kažem da nije intimno, jeste, jako je intimno, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila mišljenje. Radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži - otkrila je Marija u toj emisiji.

Takođe, istakla je da je postajanje roditelja ozbiljna stvar kojoj se posvećuje velika pažnja, te da će se to planirano desiti kada bude potpuno spremna da se posveti suštini života sa svojim budućim detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading