SAMA NIJE USPELA DA IZNESE TRUDNOĆU: Otkriveno u kakvim je odnosima Marija Šerifović sa SUROGAT MAJKOM svog deteta!

Autor:

Zabava

17.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović progovorila o ženi koja joj je pomogla!

SAMA NIJE USPELA DA IZNESE TRUDNOĆU: Otkriveno u kakvim je odnosima Marija Šerifović sa SUROGAT MAJKOM svog deteta!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Popularna pevačica Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država. Mali Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom region.

Pevačica nije želela da otkrije ko je otac deteta, kao ni ko je žena koja je rodila malog Marija, ali je ispričala u kakvim je odnosima sa njom.

- To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede... - rekla je Marija i otkrila kako je došlo do toga da se odluči za surogat majku.

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Marija Šerifović i Mario

Naime, kako je ispričala, i sama je pokušavala da se ostvari u ulozi majke i rodi dete, ali nije joj uspelo.

- Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor - ispričala je pevačica za "Blic".

Marija je početkom novembra otputovala u Los Anđeles, kako bi bila uz surogat majku, a trebalo bi da se vrati u Srbiju do Nove godine. Sa njom se u Sjedinjenim Američkim Državama nalazi i njena majka Verica Šerifović, koja joj pomaže oko bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading