"UDALA BIH SE ZA NUĆIJA" Upoznajte Teya Doru, vlasnicu čuvenog hita "Džanum" - evo kome NIKADA ne bi napisala pesmu (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je Teya Dora, mlada muziča zvezda u usponu i vlasnica čuvenog hita "Džanum" koji sada već broji skoro 100.000.000 slušanja na muzičkim platformama. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju njene mnogobrojne fanove, ali i celokupnu javnost.

Naime, na samom početku razgovara, mlada pevačica nam je otkrila da je njeno pravo ime Teodora Pavlovska i smatra sebe izuzetno emotivnom osobom, te je zbog toga i vrsan tekstopisan, s obzirom na to, osim sebi, pesme piše i komponuje i svojim kolegama, poput Nikolije, Anastasije Ražnatović i Jovane Nikolić.

- Srce mi je bilo slomljeno dvaput... Često plačem, to mi je možda jedan od hobija. U pesmama koje pišem uvek ima malo istine. Kada pišem za nekoga drugog, manji sam perfekcionista, a kada pišem za sebe... To može da traje baš dugo, ali opet, nekako mi je to lakše. Što se tiče pesme "Džanum" i ko je moj "džanum", to sam ja, to je moja duša. Moj "džanum" je moj tata, moja porodica, moja kuca - istakla je Teya Dora, te dodala da joj je najteža osoba za saradnju bila upravo ona:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

- Sama sebi sam najteža osoba za saradnju, što je stvarno istina. Šalu na stranu, ne želim da ispadnem diplomata, ali svi su stvarno bili super. Nikada nisam imala problem s nekim, mnogo brže završim sa njima, nego što sebi završim pesmu, ja po tome gledam. Stvarno nema te osobe kojoj ne bih uradila pesmu. Možda jedino ako se žanrovski ne poklopimo i ako vidim da ja ne mogu da postignem to što oni traže, lepo se dogovorimo da ne možemo da radimo - kaže vlasnica velikog hita.

Pitali smo je i da li više preferira muzičara, sportiste ili glumce, a kada nam je priznala da je "rade" umetnici, hteli smo da saznamo i ko je, po njenom mišljenju, najzgodniji muzičar sa naše javne scene i kako zamišlja svoj idealan dejt.

- Nući! Za njega bih se udala... (smeh) Idealan dejt bi bio da gledamo film i pričamo, da ne bude neki izlazak, nego neka "chill" varijanta - rekla je Teya, međutim, na pitanje voditelja da li bi takav sastanak imala baš sa popularnim reperom, ona se nasmejala, a šta je odgovorila, pogledajte u video prilogu na vrhu tekstu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Igor Panić Nucci

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading