BILA JE OMILJENA VODITELJKA, A ONDA JE NESTALA: Izgubio joj se svaki trag, danas je niko ne bi prepoznao!

Autor:

Zabava

13.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Irena Spasić bila je jedno od omiljenih TV lica!

BILA JE OMILJENA VODITELJKA, A ONDA JE NESTALA: Izgubio joj se svaki trag, danas je niko ne bi prepoznao!

Foto: printscreen

Jedno od omiljenih i upamćenh TV lica, voditeljka Irena Spasić, obeležila je deceniju emitovanja emisije "48 sati svadba". Međutim, iznenada je nestala sa malih ekrana i javnosti, ostavljajući publiku u nedoumici. Irena je svoju popularnost gradila kroz ovu emisiju, a čak se i sama udala u njoj, čime je dodatno privukla pažnju javnosti i privukla raznovrsne komentare na svoj račun.

Nakon venčanja sa suprugom Draganom, Irena se posvetila porodici i dobila dvoje dece, ćerku Neru i sina Kostu. Međutim, nakon trudnoće popularna voditeljka borila se sa viškom kilograma, što je uticalo na njeno zdravstveno stanje. Ona je tu situaciju jako ozbiljno shvatila, pa donela odluku da mora biti zdrava kako bi bila uz svoju decu i porodicu. Tako je počela svoju borbu sa viškom kilograma, uspevši da izgubi čak 17 kilograma.

Republika

Foto: Instagram.com

Irena Spasić danas

Nakon što se vratila poslu, Irena je zamenila voditeljski posao ulogom producenta. Osim toga, napravila je značajne promene, kako fizičke, tako i u svom profesionalnom životu. Promenila je frizuru, prelazeći sa kratke na dugu kosu, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Irena je svojim novim izgledom i odlukom da se posveti zdravlju, postala inspiracija mnogima. Njeni zdravstveni razlozi za gubitak kilograma, kao i hrabrost da javno progovori o svojim izazovima, dodatno su je približili publici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading