BIVŠA VODITELJKA PINKA NA SAHRANI GLUMICE: Šok izdanje srpske Hale Beri, niko ne može da je prepozna (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od najzgodnijih TV lica potpuno neprepoznatljivo, šta joj se desilo?

BIVŠA VODITELJKA PINKA NA SAHRANI GLUMICE: Šok izdanje srpske Hale Beri, niko ne može da je prepozna (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Radenović

Danas je na Novom groblju u Beogradu održana sahrana preminule glumice Jelene Čvorović Paunović, koja je okupila brojne kolege glumce i poštovaoce njene umetnosti. U povorci su se našli glumci Milan Cicija Mihailović, Nada Blam, Tanja Bošković, Ivan Zarić, kao i novinarka i književnica Mirjana Bobić Mojsilović, ali i bivša voditeljka televizije Pink, Rada Radenović, koja se posle dužeg vremena pojavila u javnosti.

Naime, Jelena je ispraćena na večni počinak uz pesmu "Bella ciao", a njena uplakana ćerka Mina Paunović je stajala na čelu povorke, položivši suzu od belih ljiljana na majčin kovčeg, a najveću podršku u teškim trenucima dobila je od Radimile Rade Radenović, koja je svojevremeno važila za jedno od najpopularnijih TV lica ružičastog jata.

Radenovićeva se na Novom groblju pojavila sva u crnini, od glave do pete, a kako se znatno promenila od poslednjeg pojavljivanja na televiziji, malo ko ju je zapravo prepoznao. Ona je, takođe vidno potrešena zbog smrtnog slučaja, Jeleninu ćerku grlila i tešila u ovim teškim trenucima.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Radenović

Podsećanja radi, Rada Radenović, koju su zbog atraktivnog izgleda mnogi nazivali srpskom Hale Beri, svojevremeno je na televiziji Pink vodila popularnu emisiju "City", a kasnije su usledile emisije "Bulevar", "Fan fleš", "Vi pitate" i "Plejboj plejmejt". Ona se prva slikala za Plejboj 2005. godine i tada su o njenim izazovnim kadrovima svi brujali. Radenovićeva je vodila i prvu sezonu rijalitija "Zadruga", međutim, nakon nekoliko meseci angažmana povukla se iz javnosti.

Godine 2010. iz veze sa crngorskim biznismenom Dejanom Milićem dobila je sina Petra. Biznismen je, prema navodima pojedinih medija, tada bio oženjen i pisalo se da je zbog lepe voditeljke ostavio suprugu sa kojom ima dvoje dece.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Rada Radenović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

08.12.2023 17:50

Šta se desilo sa Radom Radenović? Kakvo glupo pitanje... Pa žena je ostarila prirodno i šta sa time? Nije silikonjara, ni plastična, samo je u godinama i vrlo lepo prirodno stari... Svašta od vas!