SVI MISLE DA JE TEU POMEŠALA SA MILICOM PAVLOVIĆ: Nada Topčagić o NEPRIJATNOM susretu sa mlađom koleginicom!

Autor:

Zabava

06.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić se oglasila nakon susreta sa Teom Tairović u emisiji "Amidži šou"!

SVI MISLE DA JE TEU POMEŠALA SA MILICOM PAVLOVIĆ: Nada Topčagić o NEPRIJATNOM susretu sa mlađom koleginicom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada i Tea

Popularna mlada pevačica Tea Tairović sinoć je bila gošća voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". U jednom trenutku u studio je upala njena starija koleginica Nada Topčagić, koja je počela da je zove "Milice", pa je publika televizije Pink pomislila da je Topčagićeva Teu pomešala sa Milicom Pavlović.

Sada se Nada oglasila, te otkrila da ju je Tea čudno gledala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Topčagić i Tea Tairović

- Svim devojkama tepam Milice moja, Ljubice, možda je i Tea mislila da joj ne znam ime. Volim je, svugde je lajkujem. Valjda nije prepotentna - rekla je Nada.

- Uvek pomislim kako je lep posao napravila, da bi i moja unuka tako mogla. Malo me je čudno pogledala kada sam sela pored nje. Neka pričaju ljudi šta hoće, želudac me je boleo, nisam se dobro osećala juče i došla sam pomalo izgubljena i zbunjena. Popila sam orahovaču i jeger za stomak jer su mi rekli da to pomaže - dodala je Topčagićeva za "Blic".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Topčagić i Tea Tairović

Podsećamo, Nada je decenijama u braku sa suprugom Zlatkom Đorđevićem i bez dlake na jeziku priča o svom privatnom životu, a jednom priliko je otkrila kako je gurnula dadilju svog sina niz stepenice.

- Pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri popodne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dete jer ide na doček - rekla je ona tad i dodala:

- Kažem ja njoj: "Koju Novu godinu?!". Ona je počela da beži iz stana sa punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading