DŽEHVA ZBOG DEČKA OTIŠLA NA DRUGI KONTINENT: Teodora ponovo sa slovenačkim košarkašem? (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanule slike koje pokazuju da je ljubavni par opet na okupu!

DŽEHVA ZBOG DEČKA OTIŠLA NA DRUGI KONTINENT: Teodora ponovo sa slovenačkim košarkašem? (FOTO)

Foto: printscreen/youtube

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama. Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a već mesecima se piše o njenoj vezi sa Maticom Rebecom.  

Iako je Teodora tokom celog leta uživala u ljubavi sa košarkašem i obilazila različite destinacije, sa kojih su kačili fotografije na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram, zbog čega je baš i razotkrivena njihova veza, izgleda da im se pojavila ozbiljna prepreka. Naime, Matic je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram saopštio da je postao deo košarkaškog kluba Kazma, koji se nalazi u Kuvajtu.

Međutim, izgleda da oni uspevaju da prevaziđu sve prepreke koje nosi veza na daljinu i po slikama na društvenim mrežama može da se zaključi da je Teodora posetila svog momka koji trenutno zbog kluba za koji igra više ne živi u njenoj blizini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading